Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Párizs repülőjegy

Ahogy IV. Henrik király mondta: „Párizs megér egy misét!” Amennyiben Ön Franciaország fővárosába készül, tekintse meg párizsi repülőjegy árainkat! Nemcsak egyszerűen és kényelmesen foglalhatja le jegyét rendszerünkben, de hasznos és érdekes információkat is olvashat a városról. Olcsó repülőjegy Párizsba online foglalással a Mortons-tól.

Párizs, a szépség és a művészet városa

Párizs amellett, hogy népszerű turista célpont, ma a világ vezető gazdasági és kulturális központja. Olyan fontos nemzetközi szervezeteknek van itt a székhelyük, mint az UNESCO, ICC, OECD vagy az ESA.

Rengeteg olyan épület és múzeum van a francia fővárosban, amit kár lenne kihagyni, ha itt járunk. A legfontosabb épületek között találjuk az Eiffel-tornyot és a Louvre Múzeumot. Talán ez az a két hely, amit mindenki meglátogat, ha Párizsban jár. De ezeken kívül még nagyon sok szép és érdekes látnivaló várja az ide utazókat.

Kötelező látnivalók

A párizsi Operát is érdemes felkeresni, ha van rá időnk, akkor nézzünk végig itt egy előadást. A Notre-Dame Székesegyház is tartozhat a kötelező látnivalók közé, de érdemes megtekinteni még a Pantheont, a Királyi Palotát és a Párizsi Nagymecsetet is.

A múzeumok között is akad jó néhány, mely igazi kincseket tartogat. Ilyenek a Picasso vagy a Rodin Múzeum, de a Cluny Múzeum is megérdemli, hogy pár órát rászánjunk.

Nem is lenne párizsi kirándulás, ha nem sétálnánk a ChampsÉlysées-én, Párizs főutcáján, vagy nem néznénk legalább a kirakatokat a Rue de Rivoli utcán, ami Párizs vásárlóutcája. Persze sokak véleménye szerint a párizsi tartózkodáshoz hozzátartozik az is, hogy a leghíresebb mulatót, a Moulin Rouge-t is meglátogatjuk. Erről azonban jó tudni, hogy ide jegyet szerezni nem könnyű feladat. Sok esetben már hónapokra, sőt egy évre előre is le vannak foglalva a jegyek.

Párizs repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Párizs repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató