Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Marseille repülőjegy

Rendelje meg olcsó, Marseille-be szóló repülőjegyét még ma! Marseille pezsgő városa imádja az utazókat! Ön is hamarosan megtapasztalhatja az ott élők vendégszeretetét és az elmaradhatatlan marseille-i hallevest, ha lekérdezi az egyes légitársaságok ajánlatait, és kiválasztja közülük a legjobb ajánlatot. Marseille-be szóló helyét netes rendeléssel könnyen, gyorsan biztosíthatja, de a jegyrendelést telefonon vagy személyesen is elintézhetjük Önnek.

A bájos és egyedi Marseille

Ez a francia nagyváros összesen 111 kerülettel rendelkezik, szinte mindegyik kerületének egyedi és sajátos hangulata van. A kikötőkben mindig friss a hal, a város utcáin kedves emberek sétálnak, valamint nagyon finom borokat és sajtokat kóstolhatunk.

Több lehetőségünk is van arra, hogy felfedezzük a várost. Az egyik, hogy befizetünk egy városnéző körútra, a másik pedig, hogy térképpel a kezünkben keressük föl a különböző helyeket.

Térképpel a kézben

Marseille 2013-ban Európa kulturális fővárosa volt. Ennek rengeteg előnyét élvezhetjük még most is, hisz azóta is számos kulturális rendezvénynek, kiállításnak ad otthont. Vegyünk részt néhány rendezvényen, tekintsünk meg kiállításokat, látogassunk el múzeumokba, tekintsünk bele a francia kultúrába.

A legismertebb látnivaló a Notre Dame de la Garde székesegyház. Érdemes mindenképp felkeresni, hisz a város fölé emelkedő épület magasztos hangulatba kerít mindenkit.

A híres épületek közül meg kell még említenünk If várát vagy az Unité d’Habitation épületet. Mindkettőt ajánlatos beiktatni a programba, mert ha nem nézzük meg, csodaszép látványokról maradunk le.

A város több parkkal is rendelkezik, melyek közül a Pierre Puget parkba mindenképp sétáljunk egyet. Jól esik itt egy kicsit leülni, és csak nézni, hogy zajlik az élet. A nap végén még tekintsük meg a Szent Viktor apátság épületét is.

Marseille mindenkit szeretettel vár, ahonnan olyan élményekkel fogunk hazatérni, amit sehol máshol nem kapunk meg.

Marseille repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Marseille repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató