Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Lyon repülőjegy

Lyoni repülőjegyet a legkedvezőbb áron nálunk találhat! Hogy miért vagyunk ebben annyira biztosak? Mert a mi rendszerünkben összesítve találja meg a különböző légitársaságok ajánlatait, és könnyedén ki tudja listázni a legolcsóbb lyoni repülőjegyeket, melyek utazásának idején rendelkezésére állnak. Ha kiválasztotta a kínálkozó lehetőségek közül a legjobb jegyet, azonnal meg is tudja rendelni online foglalási rendszerünkben, de persze telefonon vagy személyesen is keresheti ügyfélszolgálatunkat a foglalás miatt.

Kulináris élvezetek Lyonban

Azok számára, akik szeretik a kulináris élvezeteket, van egy nagyon jó hírünk. Lyon a tökéletes választás, ha mindenféle finomsággal szeretnénk magunkat meglepni. Válasszuk a vasárnap reggeli piacot, hisz ott mindent megtalálunk, ami szem-szájnak ingere. Vannak isteni halak, finom kész főzelékek, csokoládék minden mennyiségben, színpompás gyümölcsök, valamint ropogós friss zöldségek. Talán erre lehetne igazán rásütni azt, hogy ez Lyon igazi arca. Azonban akik szeretnek csavarogni, nézelődni, azok is jól szórakozhatnak ebben a francia városban.

Rejtélyes utcák, pazar terek összhangja

Lyon másik érdekessége, hogy a várost szűk kis utcák ezrei hálózzák be, ahol szinte mindent meg lehet találni. Ne féljünk ezeken elindulni, hisz a kiváló kialakításnak köszönhetően szinte lehetetlen eltévedni. Még hosszú órák után is biztosak lehetünk benne, hogy nemsokára egy gyönyörű tér tárul a szemünk elé, vagy az utca végén lehet egy nagyon hangulatos kis vendéglő, ahol a kocsmáros szívesen útbaigazít.

A kultúrát kedvelő turista is jól érezheti magát, ugyanis itt található Franciaország leggazdagabb gyűjteményével rendelkező Szépművészeti Múzeum. Ne sajnáljuk rá az időt, tekintsük meg!

A különböző templomokat, a városházát, valamint az opera épületét is tanácsos felkeresni, hisz igazán egyedi épületeket csodálhatunk meg. Sokan Lyont a hedonista élvezetek, az élet szeretetének városaként is emlegetik.

Lyon repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Lyon repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató