Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Provence-i barangolások - csoportos városlátogatás

Körutazás Franciaországban
Franciaország

Utazás: Repülő
Ellátás: Reggeli
Utazás típusa: Hegyvidék, Városlátogatás, Körutazás
Hivatkozási szám: 269825
Éjszakák száma: 5
Tovább a foglalásra

Provence-i barangolások - csoportos városlátogatás utazás


csoportos városlátogatás

Dátum: 2018. június 21-26.

Időtartam: 6 nap/5 éj

Utazás: Menetrendszerinti repülőjárattal

Repülési idő: Kb. 1 óra 50 perc

Elhelyezés: 3-csillagos szállodában

Ellátás: Reggeli

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Minimum létszám: 25 fő

Társítási lehetőség: 1 hölgy utasunk társításra vár


Felejthetetlen utazásra invitáljuk Provence és a Cote d’Azur varázslatos vidékére, ahol a tenger türkizkék, a levegő olívaolaj, levendula és kakukkfű illatot áraszt, és júniusban virágba borulnak a meseszép levendulamezők!

 

Programleírás


1. nap: utazás Nizzába

Elutazás Budapestről Nizzába. Érkezés a délelőtti órákban, transzfer a Provence Velencéjének is nevezett hangulatos Martigues városkába, ahol a szállásunk is lesz (5 éj), este szabad program.

 

2. nap: Calanque de Cassis és Marseille

Reggeli után Marseille híres kikötővárosát és a tengerparti Cassis festő öbleit fedezhetik fel, a program része egy kb. 1 órás hajókirándulás a gyönyörű Calanque de Cassis öblökben.

 

3. nap: Avignon és környéke

Reggeli a szállodában, majd egész napos kirándulás Avignon környékén: látogatás a híres római kori vízvezetéknél, a Pont du Gard-nál, majd Avignonban: a középkori pápai székhely a csodálatos pápai palotával és a híres Saint Benezet híddal vonzza a látogatókat. A következő megálló St. Rémy de Provence, az igazi Provence-i hangulatú, álmos városkát szombatonként felpezsdíti a helyi piac. Les Baux de Provence a nap utolsó állomása, az ősi, sziklára épült városka Franciaország legszebb települései közé tartozik, a környező mesés táj az olajfaligetekkel és szőlőskertekkel sok művészt megihletett már.

 

4. nap: A Lubéron vidék csodái

Reggeli a szállodában, majd a Lubéron vidék felfedezésére indul programunk: elsőként látogatás L’Isle sur La Sorge vízimalmokkal tarkított hangulatos városkájában és híres, vasárnaponként tartott piacán. További látnivalók a nap folyamán: a Franciaország legszebb falvai közé sorolt, sziklára épült Gordes impozáns katedrálisával és várával, Roussillon, a környék vörös kövéből épült épületeivel, és az utazási magazinokban fel-felbukkanó román kori cisztercita Sénanque apátság a környező levendulamezőkkel.

 

5. nap: Arles, Camargue és Aix en Provence

Arles római kori emlékeinek megtekintésével indul a nap, majd látogatás Camargue vidékén, ahol a szélesen elnyúló síkságokon rózsaszín flamingókkal, fekete bikacsordákkal és vadon élő lovakkal találkozhatnak. Délután Aix en Provence-ba, a szökőkutak, a paloták és a mediterrán életérzés legendás városába látogatunk.

 

6. nap: utazás Budapestre

Korán reggel kijelentkezés a szállodából, visszautazás a nizzai repülőtérre, hazautazás Budapestre.

x

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegy, szállás 5 éjszakára reggelivel, transzferek és programok a leírás szerint, Calanques de Cassis hajókirándulás, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb. 39 000 Ft/fő, 20 kg-os feladott poggyász: kb. 30 000 Ft/poggyász, belépőjegyek a nevezetességekhez, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

Árak, időpontok, foglalás

Válasszon időpontot és típust:
Időpont:
Szobatípus:

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


sales@mortons.hu   |   Cégeknek   |   Kapcsolat   |   Adatvédelem

Hírlevél