Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Bordeaux repülőjegy

Bordeaux-i repülőutak kedvező árakon! Ha velünk repül, biztos lehet benne, hogy kedvező árú, minőségi szolgáltatásban részesül. Használja keresőnket, jelölje meg, mikor utazik, és válogasson kedvére a kilistázott repülőjegyek közül. Bordeaux méltán keresett célpont az utazók körében: semmiképpen ne hagyja ki! A legegyszerűbb, ha bordeaux-i repülőjegyét online foglalja le, de természetesen mindezt megteheti személyesen vagy telefonon is.

Bordeaux, a borok városa

Bordeaux délnyugat-franciaországi város, Franciaország egyik legjelentősebb történelmi és kulturális központja. Bordeaux-ban keveredik egymással az ó és új kor. Csodálatos régi épületei a Világörökség részét képezik, de a modern építészeti stílust kedvelők is kedvükre válogathatnak határain belül a szebbnél szebb épületek közül.

A várost elsősorban az itt készült borok tették híressé, s ma a világ első számú bortermelő vidékeként tartják számon. Turisták ezrei látogatnak ide minden évben csak azért, hogy megkóstolhassák a híres bordeaux-i borokat.

A bordeaux-i emberek nagy többsége kereskedő, és lévén szó a világ legnagyobb borvárosáról, nem meglepő, hogy nagyrészt borkereskedéssel foglalkoznak, óriási pénzösszegeket nyerve híres boraikért minden évben. Ám ne higgyük azt, hogy csak a borok teszik híressé e várost, a bor iránt kevésbé rajongók is bőven találnak itt maguknak elfoglaltságot.

Könnyen bejárható a város

Maga a város kiterjedése nem túl nagy, villamossal vagy akár kerékpárral is könnyen megszemlélhető. Legérdekesebb negyede a Chartrons negyed, melynek épületeit gazdag kereskedők tojáshéjszínű mészkővel borították be, mely az idő múlásával ugyan megfakult, de ezelőtt néhány évvel megtisztították a falakat, s most ismét ugyanolyan szépek, mint XVIII. századi építésükkor.

A teljesség igénye nélkül híres az itt található Szent Mihály-torony, a Szent Kereszttemplom és a Szent András-katedrális – érdemes ezeket is megtekinteni.

Bordeaux repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Bordeaux repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató