Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Bora Bora repülőjegy

Bora Bora repülővel? Nálunk biztosan kedvező árú ajánlatokat talál! Nézze meg, milyen repülőjegyeket ajánlunk Bora Bora egzotikus tájaira! Ehhez elég, ha kitölti a keresési mezőket, azaz megadja indulási és visszaérkezési időpontját, és rákattint a keresés gombra, és mi máris listázzuk a legjobb repülőjegy ajánlatokat Bora Borára. Ha megtalálta, hogy melyik ajánlat a legkedvezőbb Bora Borára repülővel, jegyfoglalási igényét online, telefonon és személyesen is érvényesítheti.

Bora-Bora, az élő egzotikum

Bora-Bora a Csendes-óceánon található kis szigetecske, Tahititől nem messze. Neve eredetileg Pora Pora, mely elsőszülöttet jelent, mivel a legenda szerint e sziget emelkedett ki elsőként az óceán vizéből.

A sziget mindössze 29 négyzetkilométer, ezért akár gyalog vagy kerékpárral is bejárható, de ennek ellenére kevés olyan sziget van a földön, mely ennyire gyönyörű és sajátos élővilággal rendelkezne. Lagúnái, korallzátonyai, víz alatti és feletti élővilága nagyszerű élményekben részesítik a turistákat. Vize kristálytiszta, tengerpartjai tiszták és finom homokúak. Legnagyobb városa a sziget nyugati részén elhelyezkedő Vaitape.

Kialudt vulkánok, vízesések

Érdemes szemügyre venni a szigeten a hajdani vulkánokat is, melyek már kialudtak ugyan, de még mindig nagyon szép látványt nyújtanak. A hely legmagasabb pontjai is ilyen kialudt vulkánok, ezek a Mount Hue, a Mount Pahia és a legmagasabb a Mount Otemanu a maga 727 méterével.

A sziget belsejében tett kirándulásunk során nemcsak ezekkel a kimagasló vulkánokkal lesz alkalmunk találkozni, hanem megismerkedhetünk csodás vízeséseivel, buja, trópusi növényzetével és őserdőivel is.

Trópusi-egyenlítői éghajlatából adódóan érdemes inkább a száraz szezonban felkeresni, mely júniustól októberig tart. Amennyiben ebben az időpontban szeretnénk utazni, hónapokkal előtte foglaljunk szállást, mivel a szállodákba rengeteg nászutas érkezik a világ minden pontjáról – nem véletlenül.

Bora Bora repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Bora Bora repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató