Kötelezettségmentes ajánlataink: Hawaii Zanzibár New York

Bemutatkozunk Önnek...

Szeretne Ön is állandóan nyaralni? Legalább gondolatban? Vagy álmaiban? Az év néhány hetében mindezen álmokból valóság lesz, melyhez szívesen állunk rendelkezésére.

A MORTON'S Légi Utazási Iroda mottója: GONDOLKODJON LÉGVONALBAN!

Az induláskor, 1991-ben úgy próbáltunk dolgozni, ahogy azt mi is elvártuk volna egy utazási irodától. Hiányos tudásunkat nagy adag jóindulattal, beleérző képességgel és szorgalommal egészítettük ki. Sikerünk záloga, hogy hibáinkat szinte mindig fel és elismertük, így szabaddá vált a pálya azok kijavításához. Ettől az alaptételtől nem tértünk el, hiszen a MORTON'S létének alapja az, hogy csak az a jó, ami Utasainknak jó.

Munkánk sikerélménye két szinten jelenik meg: Keressük Utasaink elégedettségét, miközben próbáljuk megfogalmazni azokat az igényeket is, melyeket Utasaink még ki sem mondtak. Az a gazdag szakmai és élettapasztalat, évtizedes múlt, több tízezer elégedett Utas jó tanácsa és olykor megértő türelme segített hozzá minket, hogy folyamatos fejlődésünket biztosítani tudjuk. Az utazás fontos szerepet játszik az ember életében. Ezért arra törekszünk, hogy Utasaink utazás közben ne szervezzék és korrigálják, hanem élvezzék az utazást. Tiszteletben tartunk olyan örök emberi értékeket, mint bizalom, őszinteség, szavahihetőség, hűség, ragaszkodás.

Gondoskodunk arról, hogy szabadságát magas színvonalon tölthesse el: igényes szálláshelyek, valamint széleskörű MORTON'S szervezés garantálják a szolgáltatások minőségét.

A NYARALÁS GARANCIÁJA

Vezető a turizmus piacán
Hagyomány és újdonság
Biztos választás - gondtalan utazás
Jó kezekben, biztonságban a MORTON'S-szal

A MORTON'S Légi Utazási Iroda immár 14 éves, vállalati háttere és a szakmai felkészültség folyamatos garanciát jelent utasainknak, hogy világszerte megbízható termékekkel és szolgáltatásokkal legyen biztosítva az utazás fő célja, az élményszerzés. A cég 100%-ban magántulajdonú, szegedi vállalkozás.

A jelen és a jövő változásai állandó kihívást jelentenek cégünknek, hogy utasaink részére mindig az igényeknek leginkább megfelelőt nyújtsuk, az üdülést feledhetetlenné, örömtelivé varázsoljuk, új ötletekkel valóra váltsuk utasaink álmait.
A MORTON'S Légi Utazási Iroda szolgáltatási filozófiájának középpontjában a szakértelem áll. Az utaztatás bonyolult, és naponta változó világában a tapasztalt, nagy gyakorlattal rendelkező munkatársak kipróbált és bevált megoldásokat ajánlanak a megrendelő igényeire. A cég rugalmassága biztosítja, hogy az eltérő szempontok ellenére is minden partner személyre szabott, az elvárásainak leginkább megfelelő szolgáltatási és kedvezmény csomagot kaphasson. A minőség iránti elkötelezettség a cég sikereinek záloga, melynek fontosságát több százezer elégedett utas is megerősítheti.

A MORTON'S Légi Utazási Iroda Dél-Magyarország legnagyobb utazási szolgáltatója, az első magyarországi légi utazási iroda. Partnereink színvonalas értékesített útjai garanciák arra, hogy utasaink világszerte megbízhatnak az általunk nyújtott szolgáltatások minőségében. 1991 óta közel 140.000 turista utazott velünk a világ legkülönfélébb turista célpontjaira. Az elmúlt évben is több mint 10.000 utas választotta irodánkat. Reméljük, weblapunkon rendelkezésére álló ajánlatainkból vagy programfüzetünk kínálatából választja ki idei nyaralását, és szolgáltatásainkkal megelégedve, gazdag élményekkel tér haza. Munkatársaink tanulmányutakon, továbbképzéseken vesznek részt, hogy minden alkalommal aktuális, naprakész információkkal szolgáljanak Önöknek. A minőségirányítási rendszer megfelelő működtetését a MORTON'S-nál a vezetés elkötelezettsége, iránymegjelölő tevékenysége biztosítja.
Az ügyvezető oktatások szervezésével gondoskodik a minőségirányítási rendszerből adódó feladatok minden dolgozó számára való megismertetéséről. A cég számára fontosak a megrendelői, ezért törekszik a követelmények, külső és belső elvárások állandó pontosításával és a belső kommunikáció fejlesztésével a célkitűzésekben megfogalmazott elvárásoknak megfelelő szolgáltatás elvégzésére. A MORTON'S Kft. fejlődési elképzeléseit a növekvő piaci részesedés megvalósulására alapozta, ennek megvalósítása csak megelégedett vevőkörrel lehetséges, mert ez az alapja a növekvő megrendeléseknek, mely a régi, és új vevőktől kell, hogy jöjjön.

A MORTON'S MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZERÉNEK BEMUTATÁSA:

A MORTON'S Kft. működésének hatékonyságát a bevezetett és működtetett minőségirányítási rendszer biztosítja.

A MORTON’S Kft minőségirányítási rendszere, felépítése és dokumentumai elősegítik hogy:

  • Rendszerünk működése jól áttekinthető és hatékony legyen
  • Termékeink a vevők igényeit maradéktalanul kielégítsék
  • Minőségpolitikánkban megfogalmazott céljaink teljesüljenek
  • A működő rendszer folyamatos fejlesztése lehetséges legyen a működés során nyert információk, adatok felhasználásával, a folyamatok értékelésével.

VÁLLALATI ADATOK:

Cégnév: MORTON'S Légi Utazási Iroda Kft.
Rövid név: MORTON'S Kft.
Székhely: 6722 Szeged, Petőfi S. sgt. 5., I/1.
Fiókiroda: 6724 Szeged, Rókusi krt. 42-64.
Engedélyszám: U-000671
Cégbírósági végzés száma: 06-09-010102
Adószám: 13565262-2-06

Megtekintett ajánlatok
Legnépszerűbb oldalaink