Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Finnország repülőjegy

Finnországba repülne? Keresési rendszerünkben megtalálja a legkedvezőbb finnországi repülőjegyeket. Csak írja be, hogy mikor utazna, és keresőnk máris megmutatja a legolcsóbb repülőjegyeket Önnek. Egyéb szűrési szempontok szerint tovább finomíthatja a listát, hogy biztosan rábukkanjon a legmegfelelőbb repülőjegyre. Ha megtalálta, rendelje meg egyszerűen online, vagy vegye fel a kapcsolatot telefonos ügyfélszolgálatunkkal, esetleg fáradjon be személyesen valamelyik irodánkba.

A Télapó otthona, Finnország

A legtöbb gyerek tudja, hol lakik az igazi Télapó. Miért ne vinnénk el idén a gyereket oda? Repülővel nagyon könnyen elérhetjük, és biztosak lehetünk benne, hogy gyerekünk egy életre szóló élménnyel gazdagodik. Megnézhetjük a Télapó kunyhóját, és a rénszarvasokat is megetethetjük.

Azonban ha Finnország más tájait is szeretnénk megtekinteni, akkor másféle útvonalat kell választanunk. A finnek, bár tartózkodóak az idegenekkel, ha valakit a szívükbe zárnak, arra mindig hű barátként tekintenek.

A vadregényes tájak országa

A fővárosban rengeteg érdekes és nagyon egyedi látnivalóval szembesülhetünk. Az egyik ilyen a Sibelius-emlékmű, mely a híres zeneszerzőnek, Jean Sibeliusnak állít emléket. Az építmény 600 darab acélcsőből áll, melyek a térben úgy hullámzanak, mint egy igazi zenemű.

Amit Helsinkiben érdemes még megtekinteni, az a Sofiankatu utca. Az utca három részre tagolódik, három kort jelenítve meg ezzel. Érdekesége, hogy télen fűtött, és a járda alá épített melegítésnek köszönhetően sohasem jeges. Igazi finn különlegesség.

Az északi fény is elválaszthatatlan Finnországtól, és most már lehetőség van arra is, hogy akár üveg igluból tekintsük meg, hisz az egyik szálloda direkt azért építette ezeket, hogy a jó meleg ágyból lehessen gyönyörködni az egyedülálló sajátosságban.

Finnország mindenkit szertetettel vár, és sokakat magukhoz is láncol, elcsábít szépségével.

Finnország repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Finnország repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Finnország városok

 
 

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató