Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Tallinn repülőjegy

Látogasson el Észtország fővárosába! Akár azonnal, online is foglalható repülőjegy Tallinba, ahol számos látnivaló várja az oda látogatókat. Csupán megadja az utazása tervezett dátumait, majd a rendszerünk által kilistázott ajánlatok megtekintését követően akár rögtön le is foglalhatja az Önnek megfelelő repülőjegyet Tallinba.

Tallinn

Észtország fővárosa, mely a kulturális öröksége és a látnivalók tekintetében is kiemelkedik a három Balti főváros közül. Ez az egyik legjobb állapotban fennmaradt középkori városa Európának. Ennek megfejlően miközben Tallinn macskaköves, templomokkal övezett utcácskáin barangolunk, valóban úgy érezhetjük, hogy visszarepültünk az időben.

Az óvárosi séta során rengeteg kávézó, étterem, bár, butik és helyi kézműves termékeket kínáló boltocska fog az utunkba kerülni, melyek tovább fokozzák az amúgy is páratlan hangulatot.

Mindenképpen sétáljunk fel az óváros fölé emelkedő Toompea-dombon található lovagvárba, melyet a Livóniai Lovagrend építtetett 1229-ben. Itt tekintsük meg a 18. században épült várkastélyt, melyet eredetileg az orosz kormányzói palotának építettek, s ahol jelenleg az észt parlament ülésezik.

Ha pedig a város és egész Észtország legrégebbi templomára vagyunk kíváncsiak, akkor feltétlenül látogassunk el a Dómhegyen magasodó tallinni Dómhoz (Szűz Mária-templom), melynek építését 1219-ben kezdték el. Mivel a katedrális eredeti tornya egy tűzvészben elpusztult 1684-ben, ezért új, barokk stílusú tornyot kapott a székesegyház 1779-ben.

Ezek után okvetlenül nézzük meg a Városházát, amely a világörökség része, s sokak szerint a legszebb eredeti állapotában fennmaradt, késő gótikus baltikumi épület.

Ehhez közel találhatjuk a középkori városfalat, mely a 15. századi Európa egyik legjelentősebb védműveként funkcionált. Napjainkban a 2 kilométer hosszú városfalban még 26 őrtorony áll, melyek közül néhány közintézményeknek és múzeumoknak ad otthon, mások pedig lakóházként üzemelnek.

Tallinn repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Tallinn repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató