MEGTEKINTETT AJÁNLATOK

Washington sörtúra főzdelátogatással

Washington sörtúra sörkóstoló kézműves sör bluejacket atlas brew works right proper brewing company capitol city brewing company fakultatív program usa

Az Amerikai Egyesült Államok szövetségi fővárosát keleti parti körutazásainkon résztvevő utasaink keresztül-kasül bejárják, és felfedezik legfontosabb részeit. A főváros azért nagyon fontos úti cél, mert itt ismerkedhetünk meg az államszövetség történelmével, kulturájának hátterével, és mai működésével egyaránt. Az emlékművek és múzeumok meglátogatása közben érdemes a nyugodt szemlélődnésnek is időt szentelnünk: akár egy mozgalmas csomópontnál, akár az arlingtoni katonai temető egy padján ülve.

Az amerikai kultúra megismerésének az is fontos része, hogy leszámolunk a gasztronómiával kapcsolatos előítéletekkel. Az USA hírhedt rossz minőségű, sokszorosan feldolgozott és fagyasztott ételeiről. A valóságban természetesen itt is megtalálhatók a világszínvonalú ételek és italok, és olyan városokban, mint Washington vagy New York, még keresnünk sem kell őket. Ugyanez igaz az alholtartalmú italokra is: lesajnáló legyintéssel szokás elintézni a tömegek által fogyasztott vízízű amerikai sört is. A valódi amerikai sör azonban egészségségesebb, mint valaha, hiszen az utóbbi évtizedben gombaszám nőttek ki régi raktárak és gyárépületek földjéből a kézműves sörfőzdék, melyek közül néhány már nemzetközi babérokra tör.

Fakultatív programunk során a főváros egyik legmenőbb oldalával, a helyi sörfőzés történetével ismerkedhet meg egy 5 órás sörkóstoló túrán. Az angol nyelvű program során a sörfőzdéken kívül a legjobb bárokat is meglátogatják! Mind a délelőtti, mind a délutáni időpontok esetében jár a 15 megkóstolt sör mellé hozzájuk passzoló étel és frissítő is.

Egyéni szervezésű amerikai útja esetén is örömmel segítünk amerikai fakultatív programok foglalásában! Kérje utazási szakértőink segítségét elérhetőségeinken vagy Messengeren!