Tartson velünk az idei utazás kiállításra! Ingyenes belépő ITT →

MEGTEKINTETT AJÁNLATOK

Washington D.C. Hop-on Hop-off fakultatív program

Washinton hop on hop off városnézés jegy bérlet fakultatív program látnivalók d.c. mortons travel amerikai csoportos körutazás keleti part utazási iroda madame tussauds

Fedezze fel a fővárost saját tempójában! Válassza ki kedvenc ülését az emeletes buszon, és ismerje meg Washington D.C. legnépszerűbb helyeinek történetét a busz saját idegenvezetőjének tolmácsolásában, angol nyelven! Egy napon át bármikor megszakíthatja utazását a két útvonal 24 megállójának egyikén, ráadásul napijegye a sárga vonal igénybevételére is feljogosít, melynek 9 megállója a főváros legnépszerűbb hoteleit érinti.

A Fehér Ház, Lincoln-és Washington-emlékművek, valamint a National Mall felfedezése után vessük be magunkat az ország egyik legnépszerűbb múzeumába, a Nemzeti Légi-és Űrhajózási Múzeumba, melybe a belépő a főváros számos remek látnivalójához hasonlóan - így a gyerekek körében népszerű Smithsonian Állatkerthez is - ingyenes. A Washington Hop-on Hop-off fakultatív program ára tartalmazza a belépőt a népszerű Madame Tussauds panoptikumba is.

A szövetségi főváros egyik legérdekesebb látványossága a reggeli és délután csúcsforgalom maga, melyben hivatalnokok, politikusok és más közszolgák sietnek a dolgukra, hogy működtessék a világ elsőszámú gazdasági és katonai hatalmát. A programokkal és látnivalókkal zsúfolt városnézés közben érdemes időt szánnunk arra, hogy a Kapitólium, a Legfelsőbb Bíróság vagy a szenátusi épületek egyikének közelében egy padon ülve figyeljük a munkába igyekvő sokaságot. Rugalmas washingtoni városnézéshez tökéletes eszköz az útvonalával az egész várost behálózó emeletes busz.

Tekintse meg csoportos útjainkat, ahol jelentkezhet erre a programra is!