Tartson velünk az idei utazás kiállításra! Ingyenes belépő ITT →

MEGTEKINTETT AJÁNLATOK

Végtelen Tükrök Háza fakultatív program

San francisco pier 39 programok attrakciók infinite mirror maze tükör labirintus végtelen tükrök háza fakultatív program oroszlánfókák fókák frisco mortons travel

San Francisco az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb idegenforgalmi desztinációja, melyet pezsdítő változatosságának és nyitottságának köszönhet. A városban megszámlálhatatlan látványosság várja, hogy felfedezzük ezek közül egy a Fisherman’s Wharf városrész egyik legnépszerűbb helye, a Pier 39. A 39-es móló egy város a városban, remek éttermek üzletek és szórakozási lehetőségek várják az utazót. Csodálatos panoráma nyílik innen az öbölre, a városra, az Alcatraz börtönszigetre és a híres Golden Gate hídra. És persze itt találkozhatunk a lustálkodó oroszlánfókákkal is!

Ha a Pier 39 meglátogatását extra élménnyel fűszereznénk meg, látogassunk el egyedül vagy csoportosan a Végtelen Tükrők Házának (Infinite Mirror Maze) labirintusába, mely garantáltan lesz egyszerre szórakoztató és félelmetes élmény sötéten világító útvesztőjével. Csak nehogy örökre benn ragadjon ott, hol megszűnik tér és idő!

USA nyugati parti csoportos körutazásaink kiegészítéseként ajánljuk

A Végtelen Tükrök Háza fakultatív programot, azonban szakértőink egyéni útja esetében is állnak rendelkezésére programszervezési vagy utazással kapcsolatos kérdéseinek megválaszolására elérhetőségeinken vagy Messengeren.