!!! AKTUÁLIS TUDNIVALÓK, RENDKÍVÜLI INFORMÁCIÓK ÉS KÖZLEMÉNYEK!!!

Megtekintett ajánlatok

San Francisco Love Retro városnéző túra fakultatív program

San francisco love retro hippimobil fakultatív program hippi városnézés mortons travel golden gate beat generáció hippimozgalom woodstock summer of love 1969

San Francisco nem véletlenül az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb desztinációja a bel-és külföldi utazók körében. Ma is a lazaság, a mindig menő könnyedség és szabadság jellemzi a várost, mely úgy nagyon nemzetközi, hogy közben ízig-vérig amerikai.

Fakultatív programunk keretében töltsenek két órát egy 70-es évekbeli Volkswagen kisbuszban suhanva! Süppedjenek az ülésbe, és fedezzék fel a város legnagyobb nevezetességeit, zenei aláfestéssel a hatvanas évekből! Az angolul beszélő idegenvezető történetei egy igazán izgalmas és szabad korba, a ‘60-as, ’70-es évekbe kalauzolják Önöket! Egy hippimobilban 6 fő utazhat. A túra során ellátogatnak a híres Golden Gate hídhoz, melynél fotózkodásra is lehetőség nyílik.

A hippimozgalom maradandó hatással volt az amerikai kultúra és társadalom fejlődésére. Az eredetileg ifjúsági mozgalom tagjai az ‘50-es évekbeli Beat generáció ellenkultúra értékeit vitték tovább, szélsőségesen háborúellenesek voltak, pszichedelikus rockot hallgattak, a szexuális forradalom követői voltak, és nem vetették meg a különféle drogokat sem annak érdekében, hogy megismerjék a tudat legmélyebb bugyrait. A San Franciscóból indult “szerelem forradalma” végigsöpört az egész világon. A San Francisco Love Retro fakultatív program során ezt a korszakot idézzük fel, mely kicsik és nagyok számára egyaránt érdekes és maradandó élménnyel szolgál.

Tekintse meg csoportos útjainkat, ahol jelentkezhet erre a programra is!