Tartson velünk az idei utazás kiállításra! Ingyenes belépő ITT →

MEGTEKINTETT AJÁNLATOK

Naplemente egy katamarán fedélzetén San Franciscóban

Naplemente hajózás san francisco katamarán öböl golden gate pier 39 mortons travel amerikai fakultatív programok

San Francisco az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb idegenforgalmi desztinációja, melyet pezsdítő változatosságának és nyitottságának köszönhet. A város teljes felfedezésére talán egy fél élet is kevés lenne, de egyedi atmoszférájába belekóstolni már néhány nap is elég. A híres Pier 39, vagy “39-es móló” San Francisco egyik legismertebb látnivalója, egy város a városban, ahol remek éttermek, üzletek és szórakozási lehetőségek várják az utazót. Csodálatos panoráma nyílik innen az öbölre, a városra és a lustálkodó oroszlánfókákra is!

Lehet tökéletesebb zárása egy napnak, mint a világ egyik leghangulatosabb városánál az aranyló naplementében vitorlázni? A program során a Pier 39-ről indulva elhajóznak az Alcatraz börtönsziget mellett, átvitorláznak a Golden Gate alatt, és gyönyörködnek az éjszakára készülő város első, pislákoló fényeiben. A napnyugta előtti “arany óra” a fotósok kedvence, ilyenkor minden feltétel adott tökéletes fényképek készítésére. A fakultatív program ára tartalmazza a másfél órás hajózást a San Francisco-öbölben, valamint italokat és snacket egyaránt.

Egyéni szervezésű amerikai útja esetén is örömmel segítünk amerikai fakultatív programok foglalásában! Kérje utazási szakértőink segítségét elérhetőségeinken vagy Messengeren!