Tartson velünk az idei utazás kiállításra! Ingyenes belépő ITT →

MEGTEKINTETT AJÁNLATOK

Napfelkelte hőlégballonról Orlandóban

Orlando hőlégballon repülés napfelkelte fakultatív program felnőtt program amerikai csoportos utazás mortons travel florida programok

Orlando a floridai utazást választók egyik kedvenc úti célja, főleg akkor, ha legalább egy gyermek is a csoport tagja. A szórakozási lehetőségek tárháza itt szinte végtelen, a szórakoztatóparkok és turistacsalogató attrakciók kicsik és nagyok számára maradandó élményt jelentenek. A városból mindössze egy óra alatt elérhető a fehér homokos óceánpart is, ha kipihennénk az aktív pihenés fáradalmait egy kiadós, strandolós semmittevéssel.

A semmittevésnél azonban most emlékezetesebb orlandói programra invitáljuk! Élje át a magasból a híres floridai napfelkeltét gyönyörű erdők, látványos tavak és üde narancsligetek fölött hőlégballonnal suhanva! A levegőből még az orlandói szórakoztató parkok, a Walt Disney World, Epcot és az Universal Studios impozáns méretei is megcsodálhatók. Az élmény egy pohár finom pezsgő elkortyolásával együtt teljes! A fakultatív program ára tartalmazza a repülés mellett a pezsgőt, italokat és snacket is, a program végén pedig repülési bizonyítványt állítanak ki részünkre, melyet magunkkal vihetünk.

Egyéni szervezésű amerikai útja esetén is örömmel segítünk amerikai fakultatív programok foglalásában! Kérje utazási szakértőink segítségét elérhetőségeinken vagy Messengeren!