hello@mortons.hu +36 1 933 3861

Utazz el a télből a nyárba! - Dominika - Maldív-szigetek - Mexikó - Seychell-szigetek - Zanzibár

Universal Studios Los Angeles fakultatív program

Universal studios hollywood belépő jegy bérlet utazás fakultatív program los angeles mortons travel Harry Potter and the Forbidden Journey Studio Tour Psycho Jaws Cápa Világok Harca

Utasaink egyik kedvenc programja a Universal Studios Hollywood meglátogatása, ahol az amerikai filmgyártás kulisszatitkai mellett a világ legnépszerűbb filmes világaival ismerkedhetnek meg szórakoztató attrakciókon keresztül. A Universal Studios egy város a városban. Eredetileg az amerikai filmgyártás központja, napjainkban pedig egy olyan kiterjedt szórakoztató komplexum, amely nemcsak Kaliforniából vagy az USA-ból, de szerte a világból vonzza a látogatókat.

Maga a park négy csoportba sorolja az attrakciókat, a filmek szerelmesei, a családi mókát keresők, a felnőtteknek szánt, komolyabb szórakozást keresők és az adrenalinfüggők mind megtalálják számításukat az egyébként egész napos programot is jelenthető „stúdióban”.

A teljesség igénye nélkül szerepeljen itt néhány a legnépszerűbb attrakciók közül: Harry Potter and the Forbidden Journey a Harry Potter Univerzum varázsvilágába kalauzol el minket, és általában a felnőttek esnek tőle önkívületi állapotba. A Studio Tour mai napig a park lelke, a klasszikus filmek világába repít minket olyan helyszíneken keresztül, mint a Psycho háza, a Cápa hajója, a Világok Harca vagy a King Kong 3D egy jelenete. A Transformers, Minyonok, Halálos iramban, Múmia, Jurassic Park és Waterworld világaiban minden korosztály remekül szórakozik majd.

A program idegenvezetőnk kíséretében zajlik, buszos közlekedéssel.

44 900 Ft/fő

A program időpontja:

Tekintse meg csoportos útjainkat, ahol jelentkezhet erre a programra is!