Tartson velünk az idei utazás kiállításra! Ingyenes belépő ITT →

MEGTEKINTETT AJÁNLATOK

Universal Studios Los Angeles fakultatív program

Universal studios hollywood belépő jegy bérlet utazás fakultatív program los angeles mortons travel Harry Potter and the Forbidden Journey Studio Tour Psycho Jaws Cápa Világok Harca

Családos utasaink egyik kedvenc Los Angeles-i programja

Az Universal Studios Hollywood meglátogatása, ahol az amerikai filmgyártás kulisszatitkai mellett a világ legnépszerűbb filmes világaival ismerkedhetnek meg szórakoztató attrakciókon keresztül. A Universal Studios egy város a városban. Eredetileg az amerikai filmgyártás központja, napjainkban pedig egy olyan kiterjedt szórakoztató komplexum, mely nemcsak Kaliforniából vagy az USA-ból, de szerte a világból vonzza a látogatókat. A látványosság jelentőségének megfelelően zavaróan nagy lehet a tömeg ünnepnapokon vagy tökéletes időjárású hétvégéken, ezt érdemes észben tartani és ennek megfelelően útnak indulni.

Maga a park négy csoportba sorolja az attrakciókat, a filmek szerelmesei, a családi mókát keresők; a felnőtteknek szánt, komolyabb szórakozást keresők és az adrenalinfüggők mind megtalálják számításukat az egyébként egész napos programot jelentő “stúdióban”. A teljesség igénye nélkül szerepeljen itt néhány a legnépszerűbb attrakciók közül: Harry Potter and the Forbidden Journey a Harry Potter Univerzum varázsvilágába kalauzol el minket, és általában a felnőttek esnek tőle önkívületi állapotba. A Studio Tour mai napig a park lelke, a klasszikus filmek világába repít minket olyan helyszíneken keresztül, mint a Psycho háza, a Cápa hajója, a Világok Harca vagy a King Kong 3D egy jelenete. A Transformers, Minyonok, Halálos iramban, Múmia, Jurassic Park és Waterworld világaiban minden korosztály remekül szórakozik majd.

Örömmel állunk rendelkezésére a tökéletes Universal Studios látogatás megszervezésében amerikai csoportos utazásainkon kívül is. További tájékozatásért keresse utazási szakértőinket elérhetőségeinken vagy Messengeren!

Tekintse meg csoportos útjainkat, ahol jelentkezhet erre a programra is!