MEGTEKINTETT AJÁNLATOK

Kennedy Space Center falultatív program

Kennedy űrközpont látogatóközpont belépő kennedy space center asztronauta kiképzés saturn v florida orlando látnivalók mortons travel fakultatív program

Ki ne akart volna élete során legalább egy rövid ideig űrhajós lenni?! A Kennedy Space Center és Cape Canaveral az amerikai űrkutatás legfontosabb központja. A mai napig innen történik az űreszközök és az emberes űrrepülések indítása.

Orlandótól nyugatra, az óceánpart közelében helyezkedik el az Űrközpont látogatóközpontja, ahol a repüléssel és az űrutazással kapcsolatos ereklyéket, kiállításokat és interaktív látnivalókat találunk. Azt gondolhatnánk, hogy klasszikusan felnőtt programról van szó, azonban a Kennedy Űrközpont napjainkra egy szórakoztató park, mely állandó kiállításai mellett folyamatosan frissülő tárlatokkal és játékokkal vár minden korosztályt. Az igazán vakmerők részt vehetnek a fél napos ATX(Astronaut Training Experience) kiképzésen, mely keretében szimulátoros kézést kapnak, és rakétamérnökké is válhatnak.

A központ egyik legmeghökkentőbb látványossága egy brutális méretű, eredeti Saturn V, három fokozatú óriásrakéta. Ilyeneket használtak az Apollo programban. Az űrkutatásért érdeklődők a jövő fejlesztési irányairól is tájékozódhatnak az emlékezetes látogatás során. Florida egyik legfontosabb látnivalóját évente másfél millió ember látogatja meg, az amerikai történelem és identitás fontos szeletével ismerkedhetünk meg, ha mi is szánunk rá időt.

Tekintse meg csoportos útjainkat, ahol jelentkezhet erre a programra is!