Tartson velünk az idei utazás kiállításra! Ingyenes belépő ITT →

MEGTEKINTETT AJÁNLATOK

Tenger alatti robogózás Oahu, Hawaii

Hawaii tenger alatti robogózás oahu extrém élmény fakultatív program mit csináljak hawaii-on mortons travel hawaii csoportos utazás

Csipkézett hegycsúcsok, mélyzöld trópusi erdők, fantasztikus tájak és paradicsomi óceánpartok amerre a szem ellát. Hawaii, és a fővárosnak helyet adó Oahu szigete tényleg a világ legjobb helyei közé tartoznak, azonban még ezt a különleges élményt is lehet tovább fokozni. Fakultatív programjaink között színes kulturális attrakciókkal is várjuk a szigeten, most azonban valami adrenalindúsabbat ajánlunk a figyelmébe.

„Motorozzon” óriás tengeri teknősök, trópusi halak rajai és csodás korallok mellett a kristálytiszta óceánban! Búvár vagy motoros tapasztalat nélkül is nyugodtan belevághat, a robogó kezelése egyszerű és biztonságos. A program során egy 2 órás, idegenvezetős víz alatti kalandon vesznek részt, melynek ára magában foglalja az öltözéket és felszereléseket, valamint ropogtatnivalót és italokat a hajó fedélzetén. A tenger alatti robogózás Oahu-n egy olyan különleges Hawaii-i élmény, melyben nagyon keveseknek lehet része.

Egyéni szervezésű amerikai útja esetén is örömmel segítünk amerikai fakultatív programok foglalásában! Kérje utazási szakértőink segítségét elérhetőségeinken vagy Messengeren!