Tartson velünk az idei utazás kiállításra! Ingyenes belépő ITT →

MEGTEKINTETT AJÁNLATOK

Honolulu Quad túra - Hawaii fakultatív program

Honolulu quad túra atv oahu dzsungeltúra kualoa ranch oahu hawaii programok látnivalók mortons travel amerikai csoportos utazás

Honolulu Hawaii állam fővárosa, a paradicsomi szigetek nemzetközi, nyüzsgő központja. Oahu szigetére érkezők jelentős része a főváros Waikiki városrészén, a tengerpart közelében száll meg, ahol minden rendelkezésükre áll, mi szem-szájnak ingere lehet. Érdemes azonban magunk mögött hagyni Waikiki Beach-et, érdemes megtapasztalnunk a valódi Hawaii természeti gazdagságát.

Fakultatív programunkon Oahu egyik legszebb részét fedezheti fel egy négykerekű terepjáró jármű nyergében. Az Egyesült Államokban a kerekek számára utaló “quad” helyett az ATV (all terrain vehicle) elnevezést használják. A túra közben világossá válik, hogy miért olyan népszerű turisztikai és filmes helyszín Hawaii. Buja dzsungel, csipkézett csúcsok, fantasztikus növény-és állatvilág. Utunkon felfedezzük a terület II. világháborús bunkereit és csodás kilátóit. A quadozás ráadásul csak a kezdet, a túra második felében két újabb program várja: Terepjárós expedícióra indulnak a dzsungelben, és zárásként választhat katamarános hajózás vagy filmes díszlet túra közül. Jurassic Park rajongóknak ezutóbbit ajánljuk!

A fakultatív programot amerikai csoportos utazásink kiegészítőjeként kínáljuk, azonban lehetőség nyílik egyéni foglalásra is. Kérje utazási szakértőink segítségét a részletekkel kapcsolatban elérhetőségeinken vagy Messengeren.