Tartson velünk az idei utazás kiállításra! Ingyenes belépő ITT →

MEGTEKINTETT AJÁNLATOK

Paradise Cove Luau Hawaii fakultatív program

Paradise love luau hawaii program zenés táncos műsor tradicionális vacsora étkezés hawaii gasztronómia fakultatív program oahu mortons travel amerikai út

Hawaii sokak szerint maga a földi paradicsom

Ahol fekete-mélyzöld óceánpartok, buja dzsungel, csipkézett hegycsúcsok és egzotikus ételek várják a messziről érkezett utazót. Hawaii azonban kulturálisan is az Egyesült Államok egyik legizgalmasabb része. Különleges kevert vonásait annak köszönheti, hogy a 18. század végéig kizárólag őslakosok éltek a szigeten, 1893 előtt önálló királyság volt, és USA teljes jogú államává is csak 1959-ben vált. A második világháború végétől kezdve Hawaii népszerű turisztikai célponttá fejlődött, mely még napjainkban is álom desztinációnak számít az amerikai középosztály számára.

Élvezze ki Hawaii hamisítatlan vendégszeretetét, vegyen részt egy látványos, egész estés, zenés-táncos hagyományörző ünnepségen! Lazuljon el a naplementében, élvezze a helyi művészek előadásait és a hawaii ízeket felvonultató vacsorát.

A Paradise Cove Luau fakultatív program ára tartalmazza a retúr transzfert Waikiki városrész hoteleiből, érkezéskor virágfüzért és üdvözlő koktélt. Ízletes tradicionális vacsoránkat 3 féle csomagból választhatjuk ki. A tradicionális polinéz zenés-táncos remek betekintést nyújt a szigetek kultúrájába és népművészetébe.

A fakultatív programot Hawaii-i csoportos körutazásaink kiegészítőjeként ajánljuk, azonban egyéni szervezésű úton is lehetőség van részt venni rajta. Foglalással és kérdésekkel kapcsolatban utazási szakértőink állnak rendelkezésére elérhetőségeinken és Messengeren.

Tekintse meg csoportos útjainkat, ahol meghosszabbíthatja útját Hawaiival is!