MEGTEKINTETT AJÁNLATOK

Saint Augustine fakultatív program, Florida

St. augustine városnézés fakultatív program florida utazás orlando mortons travel utazási iroda usa napfényes állam látnivalók

Orlando szórakoztató parkjainak köszönhetően a Napfényes Állam, Florida egyik legnépszerűbb desztinációja. A parkok remek szórakozást kínálnak kicsik és nagyon számára egyaránt, azonban nem mondhatók pihentető, kulturális programnak. Érdemes kiszakadni kicsit az amerikai szórakoztatóipar Mekkájából és megismerkedni az eredeti Floridával, melynek képét még az európai nagyhatalmak csatározásai formálták.

Utazzon vissza az időben egy egész napos fakultatív túrán az elbűvölő St. Augustine városába! Az 1565-ben alapított városka az Egyesült Államok legrégibb, folyamatosan lakott települése, gazdag történelemmel, spanyol koloniális építészettel és egy 350 éves erőddel. A spanyol Pedro Menéndez de Avilés admirális által alapított település 200 éven keresztül volt a birodalom részét képező Spanyol Florida fővárosa. 1819 óta az USA része, és már a 19. század végén népszerű idegenforgalmi úti célnak számított gazdag történelmi múltja miatt.

A remek ár-érték arányú, élménygazdag látogatás St. Augustine városában angol nyelvű idegenvezetést és szállodai transzfert is tartalmaz Orlandóból. Az áron felül igényelhető hajós vagy nyitott buszos városnézés is. Amennyiben egyéni úton, bérelt autóval érkezünk a városba, érdemes meglátogatni a közeli St. Augustine Beach végtelen, fehér homokos óceánpartját is egy kiadós fürdőzés erejéig.

Tekintse meg csoportos útjainkat, ahol jelentkezhet erre a programra is!