MEGTEKINTETT AJÁNLATOK

Chicago Grand Tour fakultatív program

Chicago grand tour fakultatív program városnézés josh hancock tower sears tower magnificient mile trump tower loop state street wacker street water tower palace wrigley

Fedezze fel a “Szeles Város” legjobb helyeit

A félnapos fakultatív programunk, a Chicago Grand Tour keretében! Az angol nyelvű idegenvezetéses túra keretében megismerkedünk a város gyönyörű parkjait, köztük a Lincoln, Washington és Grant Parkot. Megállunk a Linkoln Park Konzervatóriumnál és fantasztikus kilátásáról híres Museum Campusnál.

Chicago nyüzsgő belvárosa

A világ egyik legfontosabb üzleti központja, itt bejárjuk a híres Loop és State Street-et. A Wacker Streeten két szinten folyik a forgalom, az utcaszint alatt alagúton kerülhető el a belvárosi forgalom, míg a felszínen az út mellett sorakozó látványos felhőkarcolókban gyönyörködhetünk. Átkelünk a természetes folyásiránnyal ellentétes irányba hömpölygő Chicago-folyó fölött, majd megérkezünk a híres és fényűző Magnificent Mile-ra, ahol a város legfényűzőbb épületei és üzletei sorakoznak. A hét emeletes bevásárlóközpont, a Water Tower Palace a John Hancock Center, a világ egyik legmagasabb épülete mellett található, és a shopping rajongók számára okozhat meglepetéseket.

A város baseballcsapatának székhelye a Wrigley Field stadion, ahol a Chicago Clubs történetével ismerkedhetünk meg. Érdekes kultúrális látnivaló, mely az amerikai és chicagói néplélekbe enged betekintést. Az Art Institute of Chicago (Chicagói Művészeti Intézet) a világ legnagyobb impresszionista gyűjteményével várja az érdeklődőket, a túra során útba ejtjük a University of Chicago látványos épületét, és elszáguldunk a világ legmagasabb lakóépülete, a 70 emeletes, alaprajzában “fidget spinner” alakú Lake Point Towers mellett is.

A Chicago Grand Tour tökéletes kiegészítője chicagói látogatásunknak abban az esetben, ha csoportunk legalább egy tagja ért angol nyelven. Figyelem! A túrának az étkezés ugyan nem része, de mindenképp kóstoljuk meg a híres Chicago-style hot dogot, melyet savanyított uborkával és kölünféle zöldségekkel kínálnak!

Tekintse meg csoportos útjainkat, ahol jelentkezhet erre a programra is!