+36 1 933 3861

USA városlátogatások és körutak a nyári és őszi szünet időpontjában - most ÁRFOLYAMGARANCIÁVAL!

 Torontó városnézés magyar nyelvű idegenvezetővel

Torontó

Torontó Kanada legnagyobb városa, gazdasági és üzleti központja, Ontario tartomány fővárosa. 1994-ben a The Economist a világ legélhetőbb városának választotta.

Torontó legfőbb látnivalói

Canadian National Tower – CN Tower

A CN Toronyról bővebb információ itt érhető el.

Casa Loma

A középkori várra emlékeztető Casa Loma 1914-ben épült egy kanadai multimilliomos számára. A közel 100 szobával rendelkező kastély ma múzeum, alagútjaival, tornyaival érdekes látnivaló.

 

Chinatown

Torontó kínai városnegyede, a Chinatown Észak-Amerika második legnagyobbja. A szuveníreket érdemes itt beszerezni!

Distillery District

Az egyik legfelkapottabb turistalátványosság Torontó városában az egykori szeszfőzdék negyede, ahol megismerkedhetünk az egykori gazdag skót whiskey gyárosok üzemeivel. A negyed érdekessége még, hogy kísértetiesen hasonlít New Yorkra. A negyed nagyon kellemes, boltjai, bárjai rendkívül hangulatosak.

 

Flatiron Building

Torontó egyetlen vasalóháza a Gooderham Building. A vasalóház nevet háromszög formája miatt kapta a vörös téglaépület.

 

Hockey Hall of Fame

Ha Torontó, akkor jégkorong. Kanada nemzeti sportja a lacrosse, de nincs olyan kanadai, aki ne szeretné a hokit. A Torontóban található Hockey of Fame a jégkorongnak szentelt dicsőség csarnoka, ahol megismerkedhetünk a város híres játékosaival, nézhetünk 3D-s filmet a jégkorongról, sőt, interaktív játékokban is részt vehetünk.

Ripley's Aquarium of Canada

A Ripley’s Aquarium of Canada egy nyilvános akvárium Torontóban. A belvárosban, a CN toronytól délkeletre található. Az akvárium 5,7 millió liter vízben a világ minden tájáról élőhelyet biztosít édesvízi és tengeri állatoknak.

Royal Ontario Museum

Torontó városának egyik leghíresebb múzeuma a Royal Ontario Museum, ahol az ókortól napjainkig ismerhetjük meg az emberiség történelmét.

St Lawrence Market

Fedezzük fel Torontó ízeit a St Lawrence nevet viselő, 120 különböző, helyi készítésű, friss terméket áruló standdal rendelkező piacon, és igazi kulináris élményben lesz részünk!

The Bata Shoe Museum

Bizarr ötlenek tűnhet, hogy torontói látogatásunk során épp egy cipőmúzeumot keressünk fel, de megéri: a The Bata Shoe Museum falai között végigkövethetjük a cipők történelmét, és többek között olyan hírességek lábbelijét is megcsodálhatjuk mint Justin Bieber, John Lennon, Marilyn Monroe vagy Roger Federer.

 

A Városháza és a Nathan Philips tér

A Városháza előtti tér népszerű hely a városban. Egy mesterséges tó található a közepén, amely télen korcsolyapályává alakul.

Irodánk mind az egyéni városlátogató vagy fly & drive, mind a csoportos utasai számára biztosítani tudja a programon való részvételt.

Egyéni városlátogató vagy fly & drive utasaink az év minden napján részt tudnak venni a magyar idegenvezető vezetésével történő, személyre szabott egyéni túrán, melynek során idegenvezetőnk az utasok szállodájánál találkozik a résztvevőkkel, és oda is kíséri vissza őket.

Részvételi díj: 7 900 Ft/ óra/ fő*

A részvételi díj tartalmazza:

magyar nyelvű idegenvezetés

A részvételi díj nem tartalmazza:

helyi közlekedés

belépőjegyek

*A részvételi díj min. 4 fő foglalása esetén érvényes.

Csoportos utasainknak, ill. hozzájuk csatlakozva az alábbi időpontokban biztosítunk lehetőséget torontói városnéző túránkon:

Részvételi díj: 14 900 Ft/ óra/ fő

A Torontót érintő csoportos útjainkon résztvevő utasaink számára a programon való részvétel díját az alapár tartalmazza.

A részvételi díj tartalmazza:

magyar nyelvű idegenvezetés

helyi közlekedés (amennyiben szükséges)

A program időpontjai: