+36 1 933 3861

USA városlátogatások és körutak a nyári és őszi szünet időpontjában - most ÁRFOLYAMGARANCIÁVAL!

Fakultatív programlehetőségek

A Morton’s Travel az amerikai csoportos utazások specialistája, útjainkon az Egyesült Államok legismertebb vidékei - a keleti és nyugati part nagyvárosai, valamint Florida - mellett olyan különleges helyszíneket is felfedezünk, mint Hawaii, Alaszka, a “Mély Dél”, és a nyugati partvidék nemzeti parkjai. Visszatérő utasaink aránya kiemelkedően magas, hiszen egy Morton’s út során mindenki megtalálja a számítását: a közös barangolást szabad-és fakultatív programok teszik változatossá, kötetlenné.

Tekintse meg csoportos útjainkat, ahol jelentkezhet alábbi fakultatív programjainkra is!

Kiegészítő fakultatív programjaink egy része az amerikai kultúra és gasztronómia mélyebb megismerését teszik lehetővé, míg mások az adott tájegység fontos természeti vagy történelmi adottságára fókuszálnak. Egy biztos: a néhány órás, fél vagy akár egész napos programok remek ár-érték arány mellett maradandó élményekkel várják.

Amennyiben olyan programot keres (pl. amerikai sportesemények, díjátadók, kulturális-és zenei fesztiválok) mely nem szerepel a fenti listában, kérje utazási szakértőink segítségét elérhetőségeinken vagy Messengeren! Egyéni szervezésű amerikai útja esetén is örömmel segítünk amerikai programok foglalásában!