Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Egyiptom repülőjegy

Melyik a legolcsóbb repülőjegy Egyiptomba? Segítünk kideríteni! Keresőrendszerünk a feltételek (indulási és visszaérkezési dátum, utazási osztály) megadása után megjeleníti Önnek a legkedvezőbb egyiptomi repülőjegyeket. Ha megtalálta közülük a megfelelő jegyet, online foglalási rendszerünkben pár kattintással máris megrendelheti. De ha Önnek kényelmesebb, természetesen telefonon és személyesen is megveheti repülőjegyét nálunk.

A varázslatos Egyiptom

Ez a könnyen megközelíthető ország mindenkit elvarázsol azzal a kettőséggel, ami jellemzi. Míg a sivatagban piramisok emelkednek magasztosan a fejünk fölé, addig például Kairóban a világvárosra jellemző nyüzsgést találjuk. Ha Egyiptom, akkor a piramisok állnak az első helyen a látnivalók között, de ha van kedvünk, a sivatag egy részét is feltérképezhetjük. Ajánlott azonban ezt vezetővel tenni, mert viszonylag könnyen el lehet tévedni. Az egyiptomi városok is kiváló szórakozást ígérnek a kanyargós kis utcácskákkal, valamint a hihetetlen szépségű házakkal.

A piramis mellett mit nézzünk meg?

Kairó mesebeli álomvilágba repít minket a múzeumával. A Kairói Múzeum segítségével felfedezhetjük az egykori fáraók világát, betekintést nyerhetünk az őket körülvevő gazdagságba és tiszteletbe. A múzeum falain belül még a híres Tutanhamont is megtekinthetjük. Sőt az interaktív múzeumban még azt is kiszámolhatjuk, hogy mennyit érnének most a fiatalon meghalt fáraó ékszerei.

Hasszán szultán aranykupolás, ezüst berakásos ajtókkal ellátott mecsetjét is ajánlott megtekinteni.

Ha másért nem, azért mindenképp érdemes ellátogatni Egyiptomba, hogy megtanuljunk tevegelni, és hogy a híres bazárban nézelődhessünk, vásárolhassunk – itt alkudni szinte kötelező. Vásároljunk fűszert és kelmét minden mennyiségben, mert nagyon jó áron lehet hozzájutni a különböző „kincsekre”.

Egyiptom repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Egyiptom repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Egyiptom városok

Kairó

  Egyiptom fővárosa, lakossága eléri a 15 millió főt (így Afrika és a Közel-Kelet legnagyobb, a világ 13. legnépesebb városa). Kairó politikai, gazdasági, és kulturális központja Egyiptomnak és a Közel-Keletnek is. Mielőtt idejön, készüljön fel a melegre és a tömegre! Kairó a...

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató