Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Hurghada repülőjegy

Hugharda mesés tájai várják! Keresse meg a legolcsóbb repülőjegyet! Hugharda, Egyiptom egyik legszebb városa számtalan légitársaság kedvelt célpontja. Biztos lehet benne, hogy nálunk Önt is várja egy olcsó repülőjegy Hugharda titokzatos városába, csak írja be, mikor utazik, és már rendelkezésére is áll a teljes választék. Ha megtalálta, amit keresett, rendelje meg kiválasztott jegyét online, telefonon vagy személyesen!

A távoli és mégis közelben lévő Hurghada

Bár Magyarországtól távol van Egyiptom, mégis repülővel nagyon könnyen elérhető, hisz mindössze 3,5 óra alatt az örök nyárba érkezhetünk. Egyre felkapottabb ez a hangulatos üdülőhely.

A helyiek elmondása szerint csupán csak az elmúlt néhány évben fejlődött ki ennyire a város, ugyanis ezelőtt 10-15 évvel csak egy álmos halászfalu volt itt. Azonban az azóta eltelt idő csak a pozitív oldalát mutatja meg Hurghadának.

A kristálytiszta tenger

A Vörös-tenger partjainál fekvő üdülőhely azért annyira kedvelt a turisták körében, mert a víz mindig tiszta, a homok pedig hihetetlen finom szemcsés. Jó érzés belemélyeszteni lábunkat a finom homokba. A tenger vize nagyjából 22 fokos, ezért mindig alkalmas a fürdőzésre.

Érdemes felkeresni a valamikori városközpontot, mely jelenleg turistapiac. Itt mindent megtalálhatunk, ami jellemző Egyiptomra: kézzel készített ruhákat, dísztárgyakat, de a finom fűszereket is innen szerezhetjük be.

Ha már meguntunk a strandon feküdni, sétáljunk be a városba, és keressük fel a Kéttornyú mecsetet, valamint a kopt templomot. Mindkét szent hely igazi kuriózum, érdemes megtekinteni, gyönyörű látványt nyújtanak.

Amit még ne hagyjunk ki a programból, az a Kairói Egyetem Múzeuma és Akváriuma. Az itt őshonos fajtákkal ismerkedhetünk meg, valamint a korallzátony kialakulását, fejlődését is megtekinthetjük.

A nap végén elmaradhatatlan a szórakozás egy hangulatos bárban, és egy romantikus séta a parton.

Hurghada repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Hurghada repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató