Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Egyesült Arab Emirátusok repülőjegy

Repülőjegyet keres az Arab Emirátusokba? A legjobb helyen jár! Nálunk össze tudja vetni a különböző repülőjegy ajánlatokat, melyeket kilistázunk az Ön által megadott szűrési szempontok (indulás és visszaérkezés dátuma) szerint. Ha megtalálja a kínálatunkban azt a repülőjegy ajánlatot, amelyik az Ön számára a legkedvezőbb, neten könnyen meg is rendelheti. Természetesen telefonon és budapesti vagy szegedi irodánkban is intézheti foglalását.

Mindenkit vár az Egyesült Arab Emirátusok

A Közel-Kelet egyik leggazdagabb országa az Egyesült Arab Emirátusok. A valamikori halászfalvakból és szegény vidékekből mára hatalmas gazdagsággal rendelkező ország fejlődött ki, köszönhetően a talajban levő kőolajnak és földgáznak. Mára azonban inkább a turizmus és a bankszféra adja a jövedelem nagy részét.

Látnivalókban is bővelkedik az ország, hisz a hihetetlen fejlődés leginkább az építészetben mutatkozik meg. A toronymagas épületek, a látványos, sokszor hihetetlen építészeti remekművek mind ámulatba ejtik az ide látogatót.

Minden megtalálható itt

Azok számára, akik búvárkodni szeretnének, minden lehetőség adott: igazi búvárparadicsomokat lehet itt találni. Sok helyen mesterségesen elsüllyesztett hajók is találhatók, csak azért, hogy izgalmasabbá tegyék a merülést.

Sok helyen elképzelhetetlen, hogy nyári forróságban síelni lehessen, de nem itt! Fedett sípálya várja a hó szerelmeseit, és nem messze a sípályától a golf kedvelői is igazán jól szórakozhatnak. Gyerekek, felnőttek egyaránt jól érezhetik magukat az arab országban.

Dubai és Abu-Dhabi két olyan város, melyek csupán az elmúlt 150-200 év alatt váltak ennyire fejletté. Érdemes meglátogatni, hisz egyedülálló látványosságokban gyönyörködhetünk.

Amit kár kihagyni, hogyha az Emirátusokban járunk, az nem más, mint a városokban található souq. Ezek a várospiacok. Azonban aki egyszerű zöldség- és fűszerpiacra számít, nagyon meg fog lepődni. Ezeken a piacokon mindent meg lehet találni a ruhától kezdve, a fűszereken, húsokon keresztül egészen az elektronikai cikkekig.

Egyesült Arab Emirátusok repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Egyesült Arab Emirátusok repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Egyesült Arab Emirátusok városok

 
Dubai

Dubai - a legek városa Aki a modern Ezeregyéjszaka meséibe vágyik, annak tökéletes célpont lesz Dubai. A látvány magáért beszél. A Kelet New York-jának hívják. Az egymás mellett sorakozó modernebbnél modernebb építmények, luxus szállodák, és az egzotikum keveredése egy olyan csodás világot...


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató