Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Dubai repülőjegy

Repülőjegy Dubaiba a legolcsóbban! Hasonlítsa össze rendszerünk segítségével a különböző repülőjegy ajánlatokat, hogy könnyedén ki tudja választani, melyikre van szüksége! Ha megadja indulásának és érkezésének dátumát, máris megkapja a megfelelő repülőjegyek listáját. Keresse meg, melyik tetszik Önnek legjobban, és a kiválasztott repülőjegyet Dubaiba pár kattintással rendelje meg netes foglalási rendszerünkben! Természetesen telefonon és személyesen is örömmel fogadjuk rendelését.

Dubai

Az Arab Egyesült Emírségek második legnagyobb városa. A városról az első feljegyzések csupán 150 évesek. Mégis elmondhatjuk, hogy az elmúlt 150 évben hatalmasat fejődött. Jelen pillanatban a legjobban és leggyorsabban fejlődő település a térségben. A sok pénzt folyamatosan visszaforgatják, és magasabbnál magasabb, különlegesebbnél különlegesebb épületeket húznak fel. Míg 15-20 évvel ezelőtt a fő bevételi forrás a kőolaj és földgáz kitermelése volt, addig mára a turizmus és a pénzügyi szolgáltatások a népszerűek.

Az 1960-as években kezdett igazi nagy fejlődésbe a város. Ekkor költözött ide többféle etnikumhoz, népcsoporthoz tartozó ember is. Mégis elmondható, hogy függetlenül attól, hogy nagyon sokszínű az etnikai összetétel, nincsenek feszültségek. Ez talán abból is adódik, hogy mindenki számára az a legfontosabb, hogy a város fejlődjön és gazdagodjon. Erre jó példa például a metróállomások. Európai szemmel szinte barokkos túlzás, hogy a megállóban kristály csillárok és hatalmas terek fogadják az érkezőket. Amúgy ez a fényűzés egész Dubaira jellemző. Még a legegyszerűbb épület is olyan, mint egy palota. Sőt, az utakon nem látni még régi autót sem, csupán a legdrágább luxusautókat.

Dubai leghíresebb látnivalói közé tartozik a Burdzs al-Arab, a hétcsillagos szálloda, a Burdzs Kalifa, a világ legmagasabb épülete, valamint a pálmafát utánzó mesterséges szigetek. Ha itt járunk, biztos ámulatba ejt az a gazdagság, ami Dubaira jellemző, s amely szinte sehol máshol a világon nem ennyire szembetűnő.

Dubai repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Dubai repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató