Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Abu Dhabi repülőjegy

Olcsó repülőjegyet szeretne Abu Dhabiba? Töltse ki, hogy mikor szeretne utazni, majd kattintson a keresésre! Megjelenítjük a megadott feltételeknek megfelelő, legolcsóbb repülőjegyeket Abu Dhabiba, és ezt a listát már Ön tudja tovább szűkíteni igényeinek megfelelően. Ha valamelyik ajánlatot megfelelőnek tartja, foglalja le online a repülőjegyet, vagy keressen meg minket telefonon, e-mail-en vagy személyesen valamelyik irodánkban.


Hogyan működik a repülőjegy kereső Abu Dhabiba?

Repülőjegy keresőnkkel többféleképpen is szűrheti az Abu Dhabiba szóló repülőjegyek kínálatát. Ha Repülőjegy Vadászunkat használja, lehetősége van adott dátumok repülőjegy árait figyelni, de arra is, hogy több dátum közül azt válassza ki a foglalásnál, amikor a legolcsóbban utazhat.

Repülőjegy Abu-Dhabiba: nem csak az utazás lehet olcsóbb

Abu-Dhabiba a legtöbben utazási irodák szervezett útjainak keretein belül indulnak el. Ezek az utak azonban általában drágák, kötöttek és sokszor olyan pluszköltségekkel járnak, amelyeket valójában nem szívesen fizetnének ki.

Az utazásszervezők azért tudnak kedvezményes ajánlatokat biztosítani klienseiknek, mert a csoportos foglalások miatt engedményeket kapnak a repülőtéren és a szállodákban. Ez azonban nem jelenti azt, hogy csak az ő segítségükkel utazhatunk olcsóbban. Repülőjegy keresővel majdnem olyan olcsón vásárolhatunk repülőjegyet Abu-Dhabiba, mint ahogyan azt az utazási irodák tehetnék. Mivel Ön dönti el, milyen szálláson szeretne aludni, milyen programokon szeretne részt venni, és milyen szolgáltatásokat vesz igénybe – a nyaralása, vagy üzleti útja sokkal olcsóbb lehet, mintha szervezett út keretében próbálkozna.

Abu-Dhabi

Abu-Dhabi az Egyesült Arab Emírségek jelenlegi fővárosa, bár a fővárosi státuszt minden öt évben megújítják. Érdekessége, hogy már az 1700-as évek végén város volt itt, de az igazi fejlődés csak az 1960-as évek végén indult be. 1958-ban fedezték föl a város határában a hatalmas kőolajmezőket. Ennek hatására folyamatos volt a fejődés, még ha nem is annyira látványos. Az igazi fellendülés csak 1966-ban indult el. Ezután hihetetlen léptékkel fejlődött a város. Mára elérték, hogy a térség legfejlettebb és legszebb városa lett. Látképébe beletartoznak a hihetetlen építészeti megoldásokkal épült magas épületek. Szinte már azt lehet mondani, hogy az arabok versenyt csinálnak abból, hogy ki tud érdekesebb, magasabb épületet felépíteni.

A korszerű reptér valamint a dollármilliókból kialakított kikötő hozzájárultak ahhoz, hogy egyre több turista érkezik a térségbe. Folyamatosan versenyben van Dubaival, a másik nagy arab várossal. Meglepő, és sok esetben hihetetlen gazdagsággal találhatja szembe magát az ide látogató turista. Mivelhogy nemrég alakult a város, így nem mondhatjuk, hogy történelmi emlékműveket csodálhatunk meg, de az újkori, csupa üveg, csupa acél felhőkarcolók is ámulatba ejthetnek.

Teljes mértékben megszokott látvány itt a drága luxusautó vagy a kastélyokra emlékeztető lakóházak. Az arab konyha is említésre méltó, hisz a rengeteg fűszer használata igazi egyedi ízvilágot kölcsönöz az ételeknek. Azon azonban ne lepődjünk meg, hogy a hatalmas házban földön ülve fogunk enni, hisz itt ez természetes.

Abu Dhabi repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Abu Dhabi repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató