Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Dominikai Köztársaság repülőjegy

Repüljön velünk a Dominikai Köztársaságba! A legjobb repülőjegy ajánlatokkal várjuk! Használja keresőnket, mely megjeleníti, hogy az Ön által jelzett időpontban milyen kedvező árú repülőjegyek közül választhat, ha a Dominikai Köztársaságba akar utazni. Ha rábukkant a legjobb ajánlatra, netes rendeléssel azonnal lefoglalhatja repülőjegyét, de persze telefonon vagy személyesen is elintézheti foglalását.

Dominikai Köztársaság

A Dominikai Köztársaság egy spanyol ajkú emberek lakta álam a Karib-tengeren. Gyönyörű, egzotikus trópusi tájak, tengerpartok, zöldellő hegyek és vízesések jellemzik. Fővárosa Santo Domingo, mely az amerikai kontinens legrégebbi városa, s El Alcazar nevű palotájában még mindig őrzik azt az ágyat, melyben egykor Kolumbusz Kristóf aludt.

A hely egyéb nevezetességei

A strandolni vágyók keressék fel a Playa Doradát, mert ez a Dominikai Köztársaság leglátogatottabb strandja. A sok látogatónak köszönhetően a hely mára már teljesen kiépült, szállodák, bárok, vendéglők sokasága kínálja a jobbnál jobb lehetőségeket vendégei számára, ezen kívül pedig számos szabadidőcentrumot, sőt golfpályát is találhatunk területén. Itt található a Puerto Plata kikötő is, melynek partját spanyol és portugál tengerparti házak szegélyezik.

A Dominikai Köztársaság másik híres tengerpartja a 40 kilométer hosszú, fehérhomokú Punta Cana. A tengerpartot végig pálmafák és egzotikus, trópusi növények övezik. A víz tiszta, zavartalan, családdal érkező turisták számára ideális nyaralóhely. Másik gyönyörű természeti látványossága az Emerald Pool vizes barlang, mely az esőerdőben található. A hely gyönyörűsége már számos filmrendezőt is megihletett.

Dominikai Köztársaság repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Dominikai Köztársaság repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Dominikai Köztársaság városok


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató