Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Punta Cana repülőjegy

Utazzon Dominikára, a gyönyörű tengerpartjáról ismert szigetre! Repülőjegy Punta Cana városába, a szivar és rum otthonába, igazán kedvező áron: Ön egyszerűen megadja az utazás dátumát, majd a rendszerünk kilistázza az elérhető járatokat. Önnek nincs más dolga, mint kiválasztani az igényeinek megfelelőt, s akár online is lefoglalhatja repülőjegyét Punta Cana mesés vidékére.

Punta Cana, a házasulandók kedvelt helye

A Dominikai Köztársaság talán legszebb partszakasza tartozik ide. A strand sokszor mesébe illő, hisz a kristálytiszta kék tenger, valamint a vakítóan fehér homok ámulatba ejtő. Sok turista számol be elsőre túlzottnak tűnő meseszerű élményről.

Szívjunk szivart és igyunk mellé finom rumot!

Sok fiatal kedvel itt házasodni, hisz a háttérben morajló tenger örök élménnyel szolgál. Ahhoz, hogy itt lehessen házasodni, nem is kell sokkal több minden, mint kis hazánkban, de az biztos, hogy az élmény sokkal erőteljesebb lesz.

Dominika és Punta Cana jellegzetességei a szivar és a rum. Mindkettő helyben, sőt az utcai árusoknál viszonylag jó árban kapható. Itt szinte kötelező alkudni. A szállodák nagy része bár 4-5 csillagosnak van jelölve, arra érdemes felkészülni, hogy nem teljesen ugyanazok a feltételek, mint máshol, de ha jól válasszuk meg a szállást, akkor itt is igazi luxusnyaralásban lehet részünk.

A gasztronómiáról is érdemes pár szót ejteni, hisz a változatos, finom és nagy mennyiségű étel mindenkit csábít. Vannak ételek, melyeket érdemes megkóstolni. Ilyen például a kókusszal, dióval készített hal, vagy az ecettel pácolt szalonna. Bár teljesen eltér a magyar ízlésvilágtól, ha megkóstolják, sokak számára örök kedvencek lesznek ezek az ételek.

Bár inkább télen érkeznek ide a turisták, legyünk felkészülve arra, hogy januárban, februárban és márciusban kissé kiszámíthatatlan az idő, és sokszor „hűvös”, alig 26 fok van.

Punta Cana repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Punta Cana repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató