Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Dél-afrikai Köztársaság repülőjegy

A Dél-afrikai Köztársaságba keres repülőjegyet kedvező áron? Nálunk biztosan megtalálja! Keresőnk kezelése roppant könnyű: az indulási és a visszaérkezési dátum megadásakor kilistázzuk az Ön szűrési feltételeinek megfelelő, legjobb árú repülőjegyeket. A Dél-afrikai Köztársaságba szóló repülőjegyét online, telefonon és az irodánkban személyesen is megrendelheti.

Dél-afrikai Köztársaság, a színes ország

Afrikáról nem mindenkinek feltétlenül a nyaralás jut eszébe, pedig vannak nagyon szép részei, ilyen például a Dél-afrikai Köztársaság, mely Afrika legdélebbi részén terül el, s mely a kontinens egyik legfejlettebb állama. Az utóbbi néhány évben turizmusa jelentős változásokon ment keresztül, s mára már egy kedvelt nemzetközi turistaparadicsommá vált.

Amit feltétlenül látnunk kell

Dél-afrikai utazásunk során semmiképp se hagyjuk ki a Kruger Nemzeti Parkot, mely Dél-Afrika legkiterjedtebb nemzeti parkja. A parkban rendszeresen szerveznek csoportos kirándulásokat, amely során a sok egyéb állatfaj mellett láthatunk leopárdot, vízilovat, elefántot, bivalyt vagy akár oroszlánt is.

A köztársaság legdélebbi városa Fokváros, mely szintén gyönyörű látnivalókat kínál az ide utazóknak. A nyitott tetejű autóbuszokat használva alaposan szemügyre vehetjük a város összes nevezetességét. A város szélén magasodó Table-hegyet pedig ajánlatos meghódítani, mert tetejéről nagyszerű kilátás nyílik a városra. Na és persze itt található a világ egyik leghíresebb útszakasza is, a Chapman’s Peak, ahol a sziklák oldalába épített útszakasz kilenc kilométeren át halad el a tenger partján, csodálatos panorámát biztosítva az utazóknak.

Dél-afrikai Köztársaság repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Dél-afrikai Köztársaság repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Dél-afrikai Köztársaság városok


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató