Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Johannesburg repülőjegy

Repüljön Johannesburgba velünk! Válassza ki keresőrendszerünk segítségével, hogy melyik johannesburgi repülőjegy a legolcsóbb! Miért fizetne többet, ha nem kell? Ha megadja oda- és visszautazása dátumát, az egyes légitársaságok ajánlatait kilistázzuk Önnek, így biztosan a legkedvezőbb johannesburgi repülőjegyet választhatja. Rendelését szintén nagyon egyszerűen intézheti el online foglalási rendszerünkben, de ha jobban szeret telefonon vagy személyesen jegyet foglalni, jegyvásárlási szándékát ügyfélszolgálatunk szívesen fogadja.

Johannesburg: Afrika másik arca

Afrikáról mindenkinek más véleménye van. Vannak, akik szerint csodás ország, mások szerint nincs miért oda menni. Ők azok, akik tévednek. Johannesburg, Afrika legnagyobb és talán leggazdagabb városa minden látogatót szeretettel fogad. Gazdagságát a nem messze található bányák finanszírozzák. Itt termelik ki ugyanis a legtöbb ásványi anyagot, többek között aranyat és gyémántot. Johannesburg Afrika legfontosabb pénzügyi, kereskedelmi és bányászati központja.

Bár csodaszép város, a közbiztonság nem a legjobb. Tanácsos ezért a szervezett városnézéseket részesíteni előnyben, hisz bár az afrikai őslakosság nem a turisták ellen van, a zsebtolvajlás mai napig népszerű.

Magas épületek, izgalmas, színes élővilágú állatkert

E városban találhatók Afrika legmagasabb épületei. Ezek közül hármat mindenképp keressünk föl: a Sentech-tornyot, a Hillbrow Telkom-tornyot és a Carlton Centre-t.

Érdemes még felkeresni a városban található állatkertet is, mivel itt találkozhatunk Afrika élővilágának nagy részével. Azonban ha az állatokat közelebbről is szeretnénk megtekinteni, akkor sokkal jobb, ha a városból induló néhány szafarik egyikére veszünk jegyet. Vannak, amelyek csak egy naposak, de olyat is találni, mely akár 5-6 napra is bevisznek minket Afrika mélyére.

Aki egyszer felfedezte magának ezt a lüktető várost, sokkal másképp fog Afrikára tekinteni. Nem a fekete kontinens árnyoldalát fogja látni, hanem megtalálja benne a szépséget is.

Johannesburg repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Johannesburg repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató