Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Koppenhága repülőjegy

Koppenhágai repülőjegyek a MORTON’S Légi Utazási Irodától! Listázza ki és vesse össze rendszerünk segítségével számtalan légitársaság Koppenhágába szóló olcsó repülőjegyeit, hogy a tökéletes ajánlatot tudja választani. Ha megtalálta, használja egyszerű és biztonságos online foglalási rendszerünket, vagy kérje munkatársaink segítségét a jegyrendeléshez telefonon vagy személyesen.

Koppenhága, a legélhetőbb világváros

Dánia fővárosa, s egyben az ország legnépesebb városa is. Kulturális, üzleti és tudományos központ, ezen kívül pedig a világ egyik legkörnyezetkímélőbb városa is. Kikötőiben a víz olyan tiszta, hogy inni lehet belőle, ezen kívül nagyon sokan választják lakosai közül a kerékpáros közlekedési formát az autóval szemben.

Turistacsalogató látványosságok

Egyik jelképe az Andersen meseszereplőjét megmintázó kis hableány szobor, melynél majdnem mindig vannak turisták. Másik nevezetessége a Csodák Palotája elnevezésű múzeum, ahol kicsik és nagyok játékosan ismerkedhetnek meg a tudomány és technika vívmányaival. Itt szinte minden megérinthető és kipróbálható, illetve kísérletezésekre is van lehetőség.

A Christiansborg Slot kastély is nagyon szép és érdekes látnivaló. Az épület egyben a miniszterelnöki hivatal székhelye, itt ülésezik a parlament, és a királynő is itt tart audenciákat. Ezen kívül érdemes felkeresni a királyi palotát is, az Amalienborgot, mely a mostani dán király és királyné rezidenciájaként is szolgál. A négy főépületből álló palotaegyüttes egyik szárnyában múzeum is található.

Ha már múzeumokról van szó, az Ny Carlsberg Glyptotek elnevezésű múzeumot is feltétlenül látogassák meg ittjártukkor a történelem iránt érdeklődők, mert tágas és nagyszerűen kialakított tereiben egyiptomi, görög és itáliai szobrok sorát találhatják, s ezeken kívül híres kiállítások is szemügyre vehetők falain belül, többek között Rodin műveinek nagy része is itt nézhető meg.

Koppenhága repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Koppenhága repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató