Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Costa Rica repülőjegy

Costa Rica kedvező áron? Mindez nálunk lehetséges! Válassza ki azt az időintervallumot, amikor utazni szeretne, és keresőnk a legolcsóbb repülőjegyeket jeleníti meg Önnek Costa Ricába! Természetesen a kívánt utazási osztályt is használhatja szűrőként. A megjelenített találatok közül már könnyen ki tudja választani a legjobb repülőjegy ajánlatot, és online le is tudja foglalni nálunk repülőjegyét. Ha telefonon vagy személyesen szívesebben rendelné meg jegyét, természetesen erre is módja van nálunk.

Costa Rica, a kalózok egykori tanyája

A Karib-tenger egyik gyöngyszemének is nevezik Costa Ricát. Évente több millió turista látogat ide. A gazdaság motorja a turizmus mellett a kőolaj-kitermelés és bauxit-bányászat is. Ez a fő három iparág, ami eltartja tulajdonképpen az országot. A nemzetközi felmérések szerint itt a legboldogabbak az emberek. Ha alaposan megnézzük a szigetet és az országot, akkor rájöhetünk, hogy ez nem alaptalan.

Több látnivaló is várja az ide érkező turistákat. Ilyen például a San Joséban található Nemzeti Múzeum, melyről tudni kell, hogy itt található a világ legnagyobb jáde szobra. Ugyanilyen érdekes látnivaló még az Arenal Nemzeti Park területén található, 1633 méter magas, napjainkban is aktívnak számító Arenal-vulkán.

Az „agg” teknősök várnak ránk

Érdemes még felkeresni a Nicoya-félszigetet, hisz itt vannak azok a nemzeti parkok, melyek kevésbé látogatottak, bár ritka és különleges növény- és állatvilággal várnak minket. Ilyen például a több mint 500 kilogrammos teknős, de láthatunk itt még több másfajta teknőst, iguánát, valamint majmokat is.

Sétáljunk egyet az esőerdők közelében, ahol egy kis szerencsével csodálatos látványban lehet részünk, amikor az esőfelhők rátelepednek az esőerdőkre. A lent vadítóan zöld erdő, fölötte pedig a szürke gomolyfelhők látványa megörökítésre érdemes. Ne felejtsünk el esőkabátot vinni, mert hanem megtörténhet, hogy bőrig fogunk ázni.

Costa Rica minden korosztály számára tartogat izgalmas felfedeznivalót.

Costa Rica repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Costa Rica repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató