Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Ciprus repülőjegy

Ciprusi utazást tervez? Nálunk jó helyen jár! Összegyűjtöttük a legjobb, kedvező árú ciprusi repülőjegyeket, így Önnek nincs más dolga, mint a keresőbe beírva indulási és visszaérkezési dátumát, kilistázni a legjobb ajánlatokat! Ha rendszerünk megjelenítette a feltételeknek megfelelő ciprusi repülőjegyeket, Ön máris válogathat a legkedvezőbb lehetőségekből! Repülőjegy rendelését elvégezheti pár kattintással online foglalással, de ha igényli, természetesen telefonon vagy az irodánkban is megvásárolhatja jegyét.

Nyugodt élet Cipruson

A görög emberek nagyon kedvesek, ezért nem meglepő, hogy Cipruson úgy fogadják a turistákat, mint régi ismerősöket. A csodaszép szigeten hangulatos városok és mesébe illő kis falvak várnak minket. Jó séta közben fedezni fel a különböző részeit. Az olajfaültetvények elvarázsolt hangulatot árasztanak, majd az eredeti ciprusi kávét megkóstolva egy árnyékos kávézóban érezhetjük úgy, hogy itt le tudnánk élni az életünket.

A kulináris élmények után látogassunk el Nicosiába, a fővárosba. A fővárosról jó tudni, hogy az úgynevezett zöld vonal teljes mértékben elválasztja a két városrészt. Ezzel Nicosia lett az egyetlen főváros a világon, amely ketté van választva. Szinte mindent megtalálhatunk itt, ami egy jó nyaraláshoz kell: hangulatos kávézók, látnivalók, kis kápolnák, isteni éttermek, valamint gyönyörű tengerpart.

Látványos vidéki városok

Keressük fel a hangulatos, de kisméretű üdülővárost Ájiá Nápá-t. Itt található egy gyönyörű kolostor. Ha Cipruson járunk, kár lenne kihagyni. A kolostor meglátogatása után a közelben fekvő étteremben próbáljuk ki a görög konyha remekeit.

Cipruson található az ortodox egyház egyik leggazdagabb kolostora is, érdemes megtekinteni. Egy takaros kis városkában, Kikkóban található ez a kolostor. A sokak számára zárt világnak tűnő kolostori életbe is betekintést engednek időnként.

Ciprus az év minden szakában jó választás, de nyáron mutatja meg igazi arcát, amikor minden virágba borul, érnek a finom gyümölcsök. Látogassuk meg!

Ciprus repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Ciprus repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Ciprus városok

 
 

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató