Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Larnaca repülőjegy

Larnaca várja Önt! Nálunk megtalálhatja a legolcsóbb repülőjegyeket Larnaca mesés vidékére, anélkül, hogy bármilyen kompromisszumot kellene kötnie. Csak adja meg indulásának és visszautazásának napját, és rendszerünk azonnal kilistázza Önnek a legjobb lehetőségeket! Erről a listáról könnyen megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb repülőjegyet Larnaca városába, melyet máris megrendelhet online, telefonon vagy be is fáradhat valamelyik irodánkba a jegyfoglalás miatt.

Larnaca, a trópusi paradicsom

Ciprus szigetének délkeleti partján fekvő város, mely Larnaca közigazgatási területének központját képezi. A város nemcsak a tengerparti nyaralásnak kedvez, hanem a történelmi városnézésnek is. Larnaca a legrégebbi ciprusi város, több mint 6000 éves, és a legenda szerint nem más, mint Noé dédunokája, Kittim alapította. Ennek megfelelően számos műemlékkel és múzeummal találkozhatunk területén.

Legszebb látnivalói

A történelem szerelmeseinek ajánlott megnézni a Larnacaban található ősi királyvárost, melyet még a 13. században a görögök alapítottak, s ahol egykor hatalmas épületek, templomok romjait lehet megcsodálni.

A királyváros közelében található Régészeti Múzeumot se hagyjuk ki a látnivalók listájáról, mivel számos régi használati tárgyat, ékszereket, szobrokat és sok egyéb érdekességet tekinthetünk meg a neolitikumtól egészen a római korig.

Larnaca kikötője is csodálatos látvány. Itt a világ minden pontjáról idesereglett jachtok és hajók sorakoznak, a kikötő partján pedig lehetőségünk nyílik kipróbálni a tradicionális ciprusi konyhát, annak felejthetetlen ízeivel.

A város leghíresebb és legszebb sétánya a Finikoúdes-sétány, mely a lanacai stranddal párhuzamosan fut, s melynek pálmafákkal szegélyezett sétánya mellett számtalan vendéglátó helyiséggel találkozhatunk.

Larnaca repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Larnaca repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató