Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Chile repülőjegy

Szeretne rábukkanni a legkedvezőbb árú chilei repülőjegyre? Akkor fussa át ajánlatainkat! Keresőnket használva rendszerünk megjeleníti azokat a kifejezetten olcsó repülőjegyeket Chilébe, melyek az Ön indulási és visszaérkezési dátumának megfelelnek. Bukkanjon rá az Önnek legideálisabb chilei repülőjegyekre, és ha döntött valamelyik mellett, a kiválasztott jegyet megvásárolhatja online, telefonon vagy az irodánkban egyaránt.

Chile, a „hosszú” ország

Chile nevét teljesen jogosan kapta, hisz ez az ország a világ leghosszabb országa. Szinte minden megtalálható itt, ami egy kiváló nyaraláshoz kell. Vannak itt égbe nyúló hegyek, száraz sivatagok és rengeteg látnivaló. Az Atacama sivatag szinte holdbéli tájat idéz. Olyan részei is vannak, ahol több száz éve nem esett az eső. A sivatag nevéhez kapcsolódik még, hogy itt találták a világ „legidősebb” múmiáit is. Több mint 9000 évesek lehetnek.

Érdekes ellentétet mutat az ország, hisz míg az Atacama sivatag teljesen kopár, csak néhány bennszülött háza látható rajta, addig Chile tóvidéke igen gazdag élővilággal rendelkezik, mely üde színfolt az egész országban.

Este élvezzük az életet!

Chile bármelyi részén számíthatunk rá, hogy esténként igazi karnevállá válnak az utcák. Ha mi is szeretnénk csatlakozni, nyugodtan megtehetjük, nagyon kedvesek az emberek. Ha a csendesebb szórakozást szeretjük, akkor érdemes este egy borpincébe beülni. Ott a helyi zenészek játszanak, és ha kedvünk tartja, többféle bort is megkóstolhatunk. Vannak szervezett borvacsorák is, amikor a finom borok mellé társulnak a helyi finomságok is.

Választhatunk, hogy hátizsákkal fedeznénk fel a sok helyen még háborítatlan természetet, vagy luxus szállodákban pihenéssel, szórakozással töltjük a vakációnkat. Chilében mindkét lehetőség adott. Bármerre járunk az országban, hihetetlen természeti csodákkal találkozhatunk.

Chile repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Chile repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató