HAWAII – SZÁZEZREKKEL OLCSÓBBAN!

Értékelések Vélemények Visszajelzések Véleményezések Vélemény

„Szardínia csodálatos volt, és a részletes ajánlat, a hotel elhelyezkedesétől kezdve a közlekedésen át, nagyon pontos volt! Még egyszer nagyon nagy köszönet! Legközelebb is a Morton's-t fogjuk választani!”

Henriett

Értékelések Értékelések Értékelések Értékelések Értékelések

„Gazdag programajánlattal, sokféle látnivalóval és szuper idegenvezetővel tettétek Kaliforniát és az Egyesült Államokat felejthetetlenné! A kinti partneretek is fenomenálisnak bizonyult, a 'helyi idegenvezetést', tájékozódási képességet ès hozzáállásukat tekintve. Mi következő amerikai utunkhoz is titeket fogunk választani!”

Anita

Buszos utazás Holldania

BUSZOS UTAZÁSOK

Hollandia

Utazás busszal Németországba

BUSZOS UTAZÁSOK

Németország

Franciaország utazás busszal

BUSZOS UTAZÁSOK

Franciaország

Ausztriai utazás busszal

BUSZOS UTAZÁSOK

Ausztria

Egy-egy hétvégi elvonulással, városlátogatással vagy tengerparti nyaralással ellentétben a körutazások esetében a látnivalók és benyomások halmozásán van a hangsúly. Sokak nagy kedvencei a buszos körutazások, nem véletlenül: Utazás közben lehetőség nyílik betekinteni az adott ország vagy régió életébe, az idegenvezető történetein keresztül pedig mi magunk is egy kicsit helyivé válunk. A Magyarországról induló buszos utak nagy előnye, hogy olcsóbb alternatívái a repülős utazásnak, hátrányuk pedig, hogy minél távolabbi úti célról beszélünk, az utazás annál nagyobb részét töltjük a buszban ülve. A magyarul beszélő, helyismerettel rendelkező idegenvezető jelenléte nem csak a remek szórakozásra szórakozásra és az érdekes programokra garancia, de a biztonságot is nyújt külföldön. Ismerje meg rövid idő alatt egy ország vagy régió városait, kultúráját, hangulatát és gasztronómiáját! Válasszon buszos körutazásaink közül!

Velünk nem hibázhat!

  • A Morton’s Travel 27 éves tapasztalatával segíti a tökéletes utazás minden igényt kielégítő szervezésében. Legyen szó egyéni vagy csoportos utazásról, üzlet útról, repülőjegyről vagy szállásfoglalásról, szakértőink állnak rendelkezésére.
  • Az amerikai csoportos utak piacvezetőjeként kiemelt figyelmet szentelünk utasaink elégedettségének. Visszajelzéseik és észrevételeik figyelembe vételének köszönhetően kimagaslóan magas visszatérő utasaink aránya.
  • Bármilyen, utakkal és utazással kapcsolatos kérdésére örömmel válaszolunk budapesti vagy szegedi irodánkban, illetve elérhetőségeinken. Messengeren akár néhány perc alatt választ kaphat kérdéseire, minden kötelezettség nélkül.
Megtekintett ajánlatok
Legnépszerűbb oldalaink