Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Szófia repülőjegy

Fedezze fel élőben a bolgár főváros turista látványosságait, a keresztény és iszlám kultúra találkozásából kialakult csodálatos épületeket, gasztronómiai érdekességeket, szokásokat! Repülőjegy Szófia városába, Bulgáriába olcsón a Mortonstól – foglalja le még ma! Természetesen bármilyen kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére.

Az állandóan fejlődő és dinamikus Szófia

A bolgár főváros, Szófia Bulgária legnagyobb s talán legváltozatosabb települése. A városban összemosódik a keresztény és iszlám kultúra, területén számtalan történelmi emlékhelyet, műemléket, építészeti csodát fedezhetünk fel.

Nemcsak történelmi helyekkel büszkélkedhet a város, hanem gyönyörű sétálóutcáiról, romantikus eldugott helyeiről, kávézóiról és természetesen csodálatos parkjairól is híres. Legszebb és egyben legnagyobb parkja a szökőkutakkal tarkított Sofia City Garden, melynek területén számtalan kávézó és vendéglő csalogatja az ide látogatókat.

Turistalátványosságok

A városnak nagyon kedvező a fekvése, hiszen a településtől mindössze 15 kilométerre akár síelni is lehet. Erre a Vitosa Nemzeti Park biztosít lehetőséget, melyet igen találóan Szófia tüdejének neveznek. E helyen lehetőségünk adódik síelésre, piknikezésre, túrázásra és számtalan egyéb lehetőségre is.

Szófia parkjai mellett templomairól is híres, melyekből szintén rengeteg van a város területén. Az egyik leghíresebb és legnagyobb temploma a török uralom alóli felszabadulás örömére épített Alekszandr Nyevszkij-székesegyház Szófia központjában, melyet a város egyik jelképeként tartanak számon, de a főtéren található Szent Szófia-székesegyház is megér egy látogatást.

Szófia repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Szófia repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató