Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Bulgária repülőjegy

Bulgáriába repülne baráti áron? Használja repülőjegy-keresőnket, hogy megtalálja a legjobb ajánlatot! Írja be, hogy mely napon szeretne elindulni, és mikor tervezi a visszautat, így bulgáriai repülőjegyek gazdag választékából találhatja meg az Önnek legmegfelelőbbet. A kiválasztott repülőjegyet rendelje meg online vagy keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat! Természetesen irodánkban személyesen is lefoglalhatja jegyét.

Mindenkit elvarázsol Bulgária

Már sokak számára ismerős a bolgár tengerpart, hisz az elmúlt években nagyon felkapott nyaralóhely lett a külföldi (és nemcsak) turisták körében. Ez nem meglepő, hisz a mérsékelt árak kitűnő szolgáltatásokkal párosulnak. Ám Bulgáriába a tengerparton kívül több más látványosság miatt is érdemes ellátogatni. Folyamatosan épül, szépül és fejlődik az ország.

Vallás, kultúra és egy misztikus hely

Bulgáriában járva kár lenne kihagyni a fővárost, Szófiát, melynek egyedei hangulata mindenkit elvarázsol. Szófiában nagyon sok vallási hely található. A Székesegyház és a Zsinagóga olyan épületek, melyeket feltétlen iktassunk be a látnivalók közé. A múzeumok sokasága is arra vár, hogy a kultúrára, történelemre kíváncsi turista betérjen és elidőzzön ott.

Az ország Fekete-tengeri partvidékén található Varna egy csodálatos város. Bár leginkább nyaralóhelyként ismert, fontos kikötőváros is egyben. Várnától csupán 18 km-re található az úgynevezett Kő-erdő. Érdekessége, hogy a 19. században felfedezett oszlopokat még máig tisztázatlan körülmények között állították föl. Olyan is van, amely eléri a 6 méteres magasságot. Sokan tartják misztikus helynek, mindenképp érdemes felkeresni.

Erről az országról szép emlékeink fognak lenni, akár télen, akár nyáron látogatunk ide, hisz minden évszakban más és más. Bulgária minden korosztály részére kitűnő választás.

Bulgária repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Bulgária repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Bulgária városok

 
 

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató