Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Brazília repülőjegy

Úti célja Brazília? Kedvező árú repülőjegyét Brazíliába nálunk rendelje meg, ha a legjobb ár-érték arányú szolgáltatást keresi! Csak írja be a keresőbe indulásának és visszaérkezésének dátumát, illetve a kívánt utazási osztályt, és máris válogathat ajánlataink közül. Brazíliai repülőjegyének foglalását elintézheti online, telefonon vagy személyesen egyaránt.

Brazília, a sokszínű ország

Dél-Amerika legnagyobb országa, s egyben egyik leglátogatottabb turistacélpontja is. Az időjárási és domborzati adottságainak köszönhetően itt található a világ legváltozatosabb növényvilága.

Egyik leghíresebb városa Rio de Janeiro, mely nemcsak trópusi környezetével és égbe szökellő gránithegyeivel hívja fel magára a figyelmet, hanem építészetével is.

Széttárt karú Krisztus-szobor

A város egyik jellegzetessége a Corcovadó, mely egy 710 méter magas szikla, tetején egy 30 méteres, széttárt karú Krisztus-szoborral. Ha autóval érkezünk, feltétlenül szemléljük meg a Pantanal vidéket is, mely a világ legnagyobb lápos-mocsaras vidéke. Az autópálya pont mellette ível el, így lehetőségünk nyílik akár az autóból is megszemlélni dús vegetációját, valamint a számos itt élő állatfajt.

Említésre méltó városok

Brazíliai utunk során Sao Paolót se hagyjuk ki a listáról. A város igazi metropolisz. Hatalmas építményei, nyüzsgése magával ragadják az embert, ezen kívül a legnagyobb autógyártó város Brazíliában. San Salvador is igazán említésre méltó város. Falain belül rendezik a híres brazil karneválokat. Építészetét, lakóit a sokszínűség és vidámság jellemzi.

Amennyiben elegünk van a nagy városok nyüzsgéséből, látogassunk el Morro Brancóba. Ez egy kis halászfalu a Praia das Morro Branco tengerparti részen, ahol igazi brazil tengeri ínyencségeket lehet fogyasztani az itteni éttermekben.

Brazília repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Brazília repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Brazília városok


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató