Lejárt az esküvői fotósok ideje, röpködve rögzítenek a drónok

Tetszik? Oszd meg:

Valami régi, valami új, valami kék, valami drón…újabb összetevővel bővülnek az esküvői előkészületek.

A New York Times esküvői repertoárjában egyre gyakrabban kapnak említést a repülő kamerák, amelyek a magasból rögzítik a boldog pillanatokat. A magasabb rangú esküvőkön szinte már hiányozhatatlan a ceremónia rögzítése egy drón szemszögéből.

Júniusban még arról röpködtek a videók, amint Hillary Clinton egy ilyen repülő szerkezetet meglátva egy fogadáson, a mellette álló vendégnek azt súgja, „ez az izé biztosan meg akar ölni valakit”. Az esküvő egyik főszereplője Sean Patrick Maloney-nak fogalma sem volt arról, hogy az általa meghívott fotós milyen high-tech mutatvánnyal készül. Megbízást adott egy híres esküvői fotósnak, aki egyben légi fotózással is foglalkozik, hogy lőjön pár fotót az esküvőjükön.

eskuvo 2

Maga a drón ára, attól függően, hogy operatőrrel érkezik vagy sem, 2500 és 3500 dollár között mozog. Parker Gyokeres az Air Force tehetséges fotóriportere részletesen tájékoztatta az ifjú párt a várható reakciókról. Mivel a nem hagyományos drónok még sokak számára ismeretlenek, így elvonhatják a figyelmet a ceremóniáról. Sokan tolakodónak érezhetik a fejük fölött röpködő kamerákat, amelyek eléggé hangosak. „A fogadalmak és a boldogító igen alatt nem szerettünk volna drónokat” mondta Maloney. Parker jól nevelten röptette a drónokat, és gyönyörű felvételek készültek a helyszínről addig, amíg a vőlegény a nyakkendőjét csomózta. Nagy népszerűsége van már az esküvői „diszkrét-drón” csomagoknak, amelyek közül választhatnak a párok. A kérdés az, hogy a násznép felkészült-e már a drónok táncára.

eskuvo 1

 

 

 


Tetszik? Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.