+36 1 933 3861

Karácsonyi ajánlatok: New York - Miami - Mexikó - Dominika

Bemutatkozunk Önnek...

Irodánk az elsők között, 1991-ben kezdte meg működését szegedi székhellyel, az azóta eltelt 30 évben rengeteg tapasztalatra, valamint magas fokú szakmai tudásra tettük szert mind a szabadidős, mind az üzleti utaztatás területén; az Egyesült Államokba történő utazások szervezését illetően pedig piacvezetővé váltunk.

A Morton’s az első iroda, amelynél repülőjegyet lehetett venni

A Morton’s Travel volt Magyarországon az első utazási iroda a magáncégek közül, amely tagjává vált a légitársaságokat tömörítő IATA-nak (Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség).

A Morton’s utazási iroda volt így az első magánkézben lévő cég, amely először állíthatott ki repülőjegyet hazánkban. A Morton’s Travel saját repülőjegykeresője segítségével ma ennél sokkal egyszerűbben hozzá lehet jutni repülőjegyekhez, olvasd el 12 tippünket a legolcsóbbak (vagy legjobb ár-érték arányúak) elcsípéséhez!

A Morton’s Travel mint az amerikai utak specialistája

Hosszú évek óta, közel 30 éve őrizzük az amerikai csoportos utazások piacvezető címét, alapítónk gyerekkori álma vált valóra azzal, hogy a Morton’s utazási iroda ezt elérte, és mára az amerikai utazási iroda jelzővel emlegetik.

USA szakértő kollégáink magas fokú szakmai tudással és rengeteg tapasztalattal rendelkeznek az Egyesült Államokat és az oda történő utazások szervezését illetően. Az elmúlt évtizedek során utasaink visszajelzése alapján csiszolgattuk, tökéletesítgettük útjainkat annak érdekében, hogy a velünk utazók maximális elégedettséggel térhessenek haza Amerikából.

Segítségünkkel egészen biztos, hogy nem megy el értékes idő az útvonalak, a látnivalók, a szállások felkutatásával, a programok ésszerű sorrendjének megtervezésével vagy épp az étkezési lehetőségek feltérképezésével, a parkolóhelyek helyszíni keresésével, a közlekedési problémák megoldásával. Mindezekről szervező kollégáink és közönségkedvenc idegenvezetőink (Gyémánt Balázs, Méhész Zsuzsa, hogy csak néhányukat említsük) gondoskodnak.

Hogy miért érdemes a Morton’s-t választani, ha az USA-ba készülsz, összefoglaltuk Neked itt.

Kollégáink nem csupán csoportos körutazás iránt érdeklődők számára tudnak segítséggel lenni, hanem városlátogatások, nyaralóprogramok, egyéb fly & stay és fly & drive útvonalak összeállításában is készséggel állnak az utazni vágyók rendelkezésére az USA-n kívül is.

A Morton’s mint üzleti utaztató

10 évvel ezelőtt, 2010-ben úgy döntöttünk, újraértelmezzük az üzleti utaztatás fogalmát. A gyorsaság és átláthatóság került a középpontba, továbbépítve a korábbi személyes asszisztencia és versenyképes árak előnyét. Corporate részlegünkről, valamint arról, miért éri meg a vállalkozásoknak üzleti utaztatóval szerveztetni utazásait, itt olvasható bővebb információ.

A MORTON'S utazási iroda minden részlegének szolgáltatási filozófiájának középpontjában a szakértelem áll. Az utaztatás bonyolult, és naponta változó világában a tapasztalt, nagy gyakorlattal rendelkező munkatársaink kipróbált és bevált megoldásokat ajánlanak a megrendelő igényeire. Cégünk rugalmassága biztosítja, hogy az eltérő szempontok ellenére is minden utas személyre szabott, az elvárásainak leginkább megfelelő szolgáltatási- és kedvezmény csomagot kaphasson. A minőség iránti elkötelezettség a cég sikereinek záloga, melynek fontosságát több százezer elégedett utas is megerősítheti.