Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Belgium repülőjegy

Belgiumba, a mesés csokik hazájába utazik? Segítségünkkel megtalálhatja a legolcsóbb belgiumi repülőjegyeket! Töltse ki, hogy mikor indul, mikor szeretne visszaérkezni, és milyen utazási osztályt venne igénybe, és e szűrési szempontok figyelembe vételével mi máris kilistázzuk az Önnek legmegfelelőbb jegyeket. Ha megtalálta azt a belgiumi repülőjegyet, amire szüksége van, online azonnal megrendelheti, de természetesen lefoglalhatja telefonon vagy irodánkban is.

Belgium, a sokoldalú ország

Belgium egy nyugat-európai ország, melynek lakosai nagyrészt három jól elkülöníthető csoportba szerveződnek: a hollandul beszélő flamandok, a francia nyelvű vallonok és a németek csoportjára.

Belgium legtöbb látnivalóját természetesen a főváros, Brüsszel foglalja magába. Gyönyörű Grand Palace terével, Királyi Palotájával és számos műemlékével méltán nevezhető a világ egyik legszebb városának.

Egyéb látványosságok

Bruges Belgium egyik gyöngyszeme. A városkában található még a Szépművészeti Múzeum, valamint a Csokoládé-történelmi múzeum is. Szintén a látogatásra érdemes városok listáját gyarapítja Leuven városa is. A város rengeteg régi csodálatos épülettel büszkélkedhet, ilyen például a Városháza, a Szent Péter- és Szent Mihály-templomok, de csodálatos botanikus kertje is lélegzetelállító látvánnyal kecsegtet.

A romantikára vágyok ne hagyják ki Ghentet se. A város az ötévente megrendezésre kerülő virágfesztiváljáról vált híressé. Folyója a Leie, melyen különösen az esti hajóutak egyedi élményt nyújtanak az ide utazóknak. Ha örömet szeretnénk szerezni Belgiumban gyerekeinknek, vigyük el őket a Walibi vidámparkba. A hullámvasutak, víztúrák és számos egyéb lehetőségek nemcsak gyerekeinknek fognak tetszeni, hanem nekünk, felnőtteknek is.

Belgium repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Belgium repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Belgium városok

 

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató