Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Brüsszel utazási ajánlatok

Utazáskereső

Kategória nem kötelező megadni

Utazás módja nem kötelező megadni

Teljes ár/fő (Ft) nem kötelező megadni

Időpont nem kötelező megadni

Éjszakák száma nem kötelező megadni

Hova utazna? nem kötelező megadni


 

Brüsszel utazás

Látogasson el „Európa fővárosába”! Utazás Brüsszelbe, Belgium szívébe kedvező áron, akár azonnali online foglalással. Böngéssze át brüsszeli utazási ajánlatainkat, válassza ki az Önt érdeklő lehetőségeket, és szűkítsen tovább különböző paraméterek segítségével! Ha sikerült kiválasztani valamelyik utazási ajánlatot, akár rögtön le is foglalhatja brüsszeli utazását rendszerünkben.

Brüsszel Európa fővárosa, mivel nemcsak Belgium fővárosának szerepét tölti be, hanem az EU és a NATO is itt székel. Ha Brüsszelbe utazunk, készüljünk fel arra, hogy tartalmas és izgalmas kirándulásban lesz részünk.

A Grand Palace Brüsszel legszebb és legsűrűbben látogatott tere. A gyönyörű épületek, melyek körülölelik, hűen tükrözik a város korabeli társadalmi és kulturális életét. Ezeknek az épületeknek majdnem egytől egyig külön történetük van, s házszám helyett saját névvel illették őket.

Itt található Brüsszel, s talán Európa egyik legszebb épületeként számon tartott városháza is. Kívül és belül egyaránt mesterien megmunkált díszítő motívumok ékesítik, s a több mint 100 méter magas torony tetejében a város védőszentjének, Szent Mihálynak a szobra áll.

További látnivalók

Szintén Brüsszelben található meg a világ egyik legnagyobb templomaként számon tartott bazilika is, a Basilique du Sacré-Coeur. Az art deco stílusban épített bazilika óriási méreteivel és kidolgozottságával nagyszerű látványt nyújt még azon utazók számára is, akik nem lelkesednek az art deco stílusért.

Brüsszelben járva a csodálatos Királyi Palota épületét kár lenne kihagyni. A 19. században épült palota a belga királyi család hivatalos otthona volt, ma pedig hivatalos ünnepélyek és ceremóniák színtere. Sajnos a palotát csak júliusban és szeptemberben lehet turistaként megszemlélni belülről, de ha véletlenül nem ebben az időszakban utazunk ide, akkor se csüggedjünk, hisz a palota előtti csodálatos kert kárpótolni fog mindenért.

Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató