Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Brüsszel repülőjegy

Brüsszeli repülőutat keres? Rendelkezésére állunk! Ha nálunk rendeli meg brüsszeli repülőjegyét, biztos lehet benne, hogy egy profi csapattal utazik. Keresőnkben megtalálhatja az összes – feltételeinek megfelelő – kedvező árú brüsszeli repülőutat. Kiválasztott jegyét rendelje meg online, vagy válassza a telefonos illetve a személyes ügyintézést. Köszönjük bizalmát!

Brüsszel

Brüsszel, a belga főváros igazi turistaparadicsom. Az ide érkezők imádják azt a sokszínűséget, amivel fogadja a turistákat. Szinte minden megtalálható itt, amire egy pihenéshez, kikapcsolódáshoz szükség lehet. Az éjszakai élet kiváló, de a kultúra szerelmesei is megtalálhatják a legjobb elfoglaltságot.

Nagyon sok látnivaló vár arra, hogy megtekintse az utazó. Csodás parkok és építészeti remekművek sokasága csábítja az itt pihenőt, hogy újra és újra nyakába vegye a várost. Nem is lehetne sorrendet állítani, hogy mi az, amit elsőként érdemes megnézni. A történelmi belvárosban annyi a látnivaló, hogy akár több nap is kell, hogy a végére érhessünk. Minden kerületben különleges látványosságok fogadnak. Érdemes felkeresni a Szent Mihály- és Szent Gudula-székesegyházat, de a brüsszeli tőzsde épületét sem szabad kihagyni. Mindkét impozáns épület feledhetetlen élménnyel gazdagít minket.

A királyi palota és a királyi szépművészeti múzeum a valamikori gazdagság jellemző példái. Ide csak teljesen feltöltött fényképezőgéppel érdemes érkezni, hisz biztosak lehetünk abban, hogy a királyi palotában több 1000 fotót fogunk készíteni. Ha van rá lehetőségünk, keressünk fel egy csak vasárnaponként működő régiségpiacot. Szinte lehetetlenség, hogy úgy járjuk végig a vásárt, hogy nem vásárolunk semmit.

A látnivalókon kívül Brüsszelről érdemes még tudni, hogy az EU és a NATO székhelye is itt található.

Brüsszel repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Brüsszel repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató