Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Bahama-szigetek repülőjegy

A varázslatos Bahama-szigetek várja Önt! Legkedvezőbb áron velünk repülhet! Hogy mennyiért? Csak használja a keresőt, és mi máris kilistázzuk a legjobb árú repülőjegyeket a Bahama-szigetekre. Ezt a listát természetesen még további szempontok szerint szűrheti, és ha megtalálta a megfelelő jegyet, rendelését érvényesítse online, telefonon vagy személyesen.

A Bahama-szigetek mindenkit várnak

A Bahama-szigetekről érdemes tudni, hogy összesen 690 szigetből áll, és több mint 2000 korallszirtje van. Nagyon kedvelt turistacélpont, hisz a gyönyörű tengerpart a legtöbb embert elcsábítja. A 690 szigetből csupán 29 lakott. Kedvelt nyaralóhely, hisz a vakítóan fehér homok, a kristálytiszta víz mind olyan csábító erők, melyeknek nagyon kevesen tudnak ellenállni.

A rózsaszín homok elkápráztat

A partszakaszokat tekintve vannak igazán népszerű, időnként zsúfolt strandok, de akik a magányos, csendes partszakaszokat kedvelik, azok is megtalálhatják a számukra megfelelő részt. Bár legtöbb helyen fehér homok borítja a partot, ne lepődjünk meg, ha néhol enyhén rózsaszínes árnyalatban pompázik a homok. Erős napfényvédő nélkül nem tanácsos ide elindulni, hisz az erős napsütés hatására a bőr nagyon könnyen leég.

Úgy az európai, mint az amerikai turisták kedvelik ezeket a nyaralóhelyeket. Amerikából rengeteg közvetlen repülőjárat van ide, de Európából is könnyen el lehet jutni a Bahama szigetekre. Az árak itt nagyon széles skálán mozognak, hisz míg a felkapottabb helyek sokszor nagyon drágák, addig a kevésbé ismert részek kifejezetten olcsónak mondhatóak. Az itt található szállások nagy többsége kiváló minőségű, elmondható, hogy az útikalauzban leírt adatok állják a helyüket.

Ajánlott megkóstolni a bahamai homárból készült ételeket, amit leöblíthetünk egy kis – a szigeteken nagy népszerűségnek örvendő – kalik sörrelvagy kókuszvízzel.

Bahama-szigetek repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Bahama-szigetek repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató