Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Nassau utazási ajánlatok

Utazáskereső

Kategória nem kötelező megadni

Utazás módja nem kötelező megadni

Teljes ár/fő (Ft) nem kötelező megadni

Időpont nem kötelező megadni

Éjszakák száma nem kötelező megadni

Hova utazna? nem kötelező megadni


 

Nassau utazás

Kalózok nyomában: Utazás Nassauba, a Bahama-szigetek egyik legérdekesebb városába, a híres-hírhedt Feketeszakáll kalózkapitány egykori otthonába. A hamisítatlan gyarmati romantika és modern kor találkozása, kedves delfinek és megannyi izgalmas felfedeznivaló várja a turistákat itt. Utazzon Nassauba velünk Ön is, foglalja el a kiválasztott utazást akár több hónappal korábban!

A hírhedt kalóz, Feketeszakáll egykori városa, Nassau mai napig őrzi a kalózok nyomait. Több olyan épület és látnivaló van, mely kifejezetten az ő életet próbálja megőrizni az utókornak, és ahol az ezzel kapcsolatos tárgyakat tekinthetjük meg.

A kalózélet mellett ugyanakkor a város egy másik, teljesen más arcát is megismerhetjük sétánk során. Érdekes szembesülni azzal, hogy mennyire kettős arcot mutat a település: míg egyes részei a modern, 21. századi várost idézik, addig a másik része az egykori gyarmati időket hordozza magán mai napig.

A csábító kék tenger

Mivel a tengerparton fekszik ez a gyönyörű település, ezért nem meglepő, hogy roppant fontos a kikötője is. Azonban a turisták számára nem a drága luxusjachtok nyújtanak kikapcsolódást, hanem inkább a szervezett búvárkodások. Ilyenkor kis szerencsével még abban is részünk lehet, hogy delfinek ússzanak velünk. Mivel a delfinek itt nagyon megszokták az emberek közelségét, ezért sokszor csatlakoznak a tenger mélyét felfedezni vágyókhoz.

Nassau az a város, ahol egyszerre találkozik a nem is olyan régmúlt, gyarmati idő a jelenkor modern, nagyon zajos és pörgős életével. Akik szeretik ezt a kettősséget, biztosak lehetnek benne, hogy ide mindig vissza fognak kívánkozni.

Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató