Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Baku repülőjegy

Bakuba, Azerbajdzsán szívébe keres repülőjegyet? Nálunk megtalálja! Utazzon velünk kedvező áron Bakuba: repülőjegyeinket az indulási és visszaérkezési dátum megadásával ki tudja listázni. Garantáljuk, hogy a legjobb árú ajánlatok közül válogathat. Válassza ki a legmegfelelőbbet, és rendelési szándékát jelezze online, telefonon vagy személyesen.

Baku

Azerbajdzsán fővárosa és egyben legnagyobb városa is. Az Abseron-félsziget déli részén, a Kaszpi-tenger nyugati partján fekszik, méghozzá a tengerszint alatt 28 méterrel. Népessége meghaladja a 2 millió főt, a város pedig 11 kerületre oszlik.

Baku belvárosának nagy részét az UNESCO Világörökség részévé nyilvánították még 2000-ben. Itt valóban találkozik Európa és Ázsia, hiszen a városképhez tartoznak a velencei csatornák, a londoni taxik és a dubaji felhőkarcolók is.

A városban tett séta önmagában is páratlan élmény, hiszen még ma is megtalálhatóak a különböző kultúrák (perzsa, arab, török, orosz) nyomai. Kanyargós utcákon és sikátorokon keresztül juthatunk el a XII. századi Szűz toronyhoz, melynek tetejéről az egész város és a kikötő is remekül látható.

Azerbajdzsán építészetének gyöngyszeme a 15. századi sirváni sahok palotakomplexuma, amelyet semmiképpen sem érdemes elszalasztanunk a városnéző körút alkalmával.

Ezek mellett szintén kihagyhatatlan látványosságok a karavánszeráj, a Synyk Gala kastély és a Juma mecset is, amely régebben a Szőnyeg és Szépművészeti Múzeumnak adott helyet. Ez ma már az egykori Lenin Múzeum épületében található.

A város másik fontos nevezetessége az egykori Kiroy park, ami manapság a Mártírok vonala néven található meg, amely emléket állít a karabahi háború és a „Fekete január” áldozatainak.

Okvetlenül érdemes felkeresnünk a Gala faluban található Néprajzi Múzeumot is, amely egy különleges szabadtéri múzeum fürdőkkel, házakkal, mecsetekkel és mezőgazdasági épületekkel. Összesen mintegy másfél hektáros területet járhatunk be, ahol megismerkedhetünk az itt élő absheroni emberek mindennapi életével, szokásaival és használati tárgyaival is.

Baku repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Baku repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató